PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

#LACULTURAPOPULARASABADELL

#LACULTURAPOPULARASABADELL

Seguint la línia d’altres iniciatives del territori, el món cultural de Sabadell us vol oferir una programació virtual mentre es mantingui la situació de quarantena i confinament solidari.

Una programació de km 0.

La cultura popular és el pòsit d'actituds, activitats i elements que, per motius i circumstàncies diverses, al llarg dels anys, la societat va acceptant com a propis i que acaben formant part indestriable del perfil de la societat que els ha adoptat. La Cultura Popular, en el sentit més ampli, és un potent generador de cohesió social de la comunitat i pot ser uns ferms fonaments per la innovació i la creació. Una part molt important de la cultura popular és el calendari festiu, podriem dir que és l'espinada de moltes de les manifestacions de cultura popular. La fixació de les festes en el calendari ens parla de quines han estat, durant segles, les vivències que han marcat la vida de la gent d'un país, d'una ciutat... caldrà veure quines són les que serem capaços d'incorporar les generacions més properes i que siguin acceptades com pròpies per les generacions futures. Perquè...
La Cultura no es confina.
La Cultura no s’atura.
La Cultura ens uneix.
La Cultura Popular i Tradicional continuen.

 

FESTES DEL CALENDARI
 

 

ENTITATS

Km 0. El món cultural de Sabadell us vol oferir una programació virtual mentre es mantingui la situació de quarantena i confinament solidari. 

 

Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura       Instagram Sabadell Cultura       Twitter Sabadell Cultura

Publicacions cultura