PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

#ARTIPATRIMONISABADELL  #JOEMQUEDOACASA

#ARTIPATRIMONISABADELL #JOEMQUEDOACASA

Els museus i l’arxiu històric de Sabadell, conjuntament amb les entitats de l’àmbit de les arts i el patrimoni us volen apropar, sota el hastag @#ARTIPATRIMONIASABADELL, exposicions temporals, publicacions, elements del nostre patrimoni històric i artístic al territori, temes de la nostra memòria col·lectiva recent que s’han anat recuperant a la nostra ciutat i el patrimoni documental de Sabadell, mentre es mantingui la situació de quarantena i confinament solidari.   Una programació de km 0.

Equipaments i entitats per les arts i el patrimoni de Sabadell: Museu d’Art de Sabadell, Museu d’Història de Sabadell, l’Arxiu Històric de Sabadell, lnstItut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, Espai Cultura i Espai Natura Fundació 1859... us ofereixen links d’algunes de les seves activitats, visites virtuals, exposicions, etc., per tal d’apropar i compartir continguts de l’art, la història i el patrimoni sabadellenc a través de les xarxes socials: Facebook, web i/o canal de YouTube perquè els pugueu gaudir des de casa.

Una llista de reproducció que anirem construint-la entre totes i tots, per evitar que el món cultural sabadellenc quedi silenciat. Hi convidem també totes les entitats que hi vulguin participar i sumar-se a la iniciativa. Podeu citar-nos a les xarxes socials!
 
Una programació de km 0.
Perquè...
La Cultura no es confina.
La Cultura no s’atura.
La Cultura ens uneix.
I l’art i el patrimoni continua...

ACTIVITATS PER TEMÀTICA

 

ACTIVITATS PER EQUIPAMENT 

 

MUSEUS DE SABADELL

 

ARXIU HISTÒRIC DE SABADELL

 

BIBLIOTEQUES

 ALTRES EQUIPAMENTS

Publicacions cultura