PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
 
BIBLIOTEQUES

Biblioteca de Can Puiggener

Biblioteca de Can Puiggener
Pl. del Primer de Maig, 1
08208 Sabadell
Tel.: 93 716 51 50
 
planol
 
Horari a partir de l'11 de gener
Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 15.30 a 20.30 h
Dimecres de 09.30 a 13.30 h
Dissabte de 09.30 a 13 h

Biblioteca

La Biblioteca de Can Puiggener, com a extensió de la biblioteca central urbana, ofereix un servei bibliotecari de proximitat al barri del mateix nom, ubicat al districte 2 de Sabadell. Inaugurada el 1972, és la més antiga de la ciutat i actualment compta amb una superfície útil de 350 m2 per atendre una població potencial de més de 6.500 persones. Es tracta d’un equipament cultural que va més enllà de les tasques tradicionals que com a biblioteca pública té encomanades i s’erigeix com a espai integrador per a donar servei a un públic ampli, de diverses procedències i franges d’edat.

Fons especials

Per tal de facilitar la integració del col·lectiu àrab resident al municipi així com per donar a conèixer aquesta cultura a la resta de ciutadans, la biblioteca ha dedicat una part del seu fons al Món Àrab. Aquest inclou llibres de filosofia, religió, societat, gastronomia, art, història, i literatura àrab, a més de manuals per aprendre àrab i bereber des del català i castellà, i a la inversa. Geogràficament, el fons abraça els països que formen part de la Lliga Àrab, exceptuant els de la regió de la banya d’Àfrica. Una part important del fons cinematogràfic en DVD està dedicat a les sèries televisives, un dels gèneres més interessants i innovadors dels darrers anys. A més, la biblioteca conserva els documents que fan referència al municipi de Sabadell (col·lecció local).

  • Fons àrab

Estadístiques

Directori

 

LLIBRE DRAC. TALLER INFANTIL D'ENQUADERNACIÓ

Per Sant Jordi fes el teu llibre! Activitat adreçada a infants a partir de 8 anys. Cal fer inscripció a la biblioteca, de forma presencial, per correu i/o telèfon. Aforament limitat. A càrrec de Dolça Llibreta

Fotografia de l'activitat

En aquest taller, crearem i enquadernarem el nostre propi llibre, utilitzant diverses tècniques: folrat de tapes, plegat de paper i encolat.

edatFamiliar

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 23 d'abril de 2021

Horari: a les 17 h

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

Biblioteca de Can Puiggener.

Adreça: pl. del Primer de Maig, 1, 08208, Sabadell

Telèfon: 93 716 51 50

Web: Biblioteca de Can Puiggener

Planol


Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Can Puiggener : L7,L80,F3,
    • Puig de la Creu : L7,L80,F3,
    • Rotonda de Castellar : L7,L80,F3,

Més informació

També et pot interessar...

Biblioteca Virtual
Préstec de llibres electrònics
Aplicació mòbil
Genius
Twitter
Facebook
3
4
5
6