PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
 
BIBLIOTEQUES

Clubs de lectura

Preinscripcions del 12 de setembre fins al 5 d’octubre.

 Els clubs de lectura són tertúlies formades per grups de persones que llegeixen el mateix llibre i es reuneixen periòdicament per comentar-lo. Les trobades s’adrecen a tothom qui tingui ganes de llegir, conèixer altres lectors i conversar sobre el món dels llibres i la literatura.

La biblioteca s’encarrega de proporcionar a tots els participants un exemplar del llibre seleccionat per sessió. Un cop finalitzada la lectura, i coincidint amb una nova trobada, s’intercanvia aquest llibre per un nou títol. En alguns casos, segons les característiques del club i de la lectura escollida, els participants han d’abonar 1,50 € per exemplar en concepte de préstec interbibliotecari (PI) o bé aconseguir els exemplars pel seu compte.

Clubs de lectura de narrativa i novel·la
Clubs de lectura temàtics
Clubs de lectura d'idiomes
Clubs de lectura juvenils
Club de lectura infantils

El dimecres 17 d’octubre a les 18.30 h a la biblioteca Vapor Badia se celebrarà l’acte inaugural de la temporada de club de lectura, obert a tota la ciutadania, i especialment als participants dels clubs. A continuació, i amb motiu de la commemoració de l’Any de la Colla de Sabadell 2019, tindrà lloc l’espectacle L’Abanderat, el bibliobús del front, a càrrec de Rizoma Teatre, un espectacle de memòria històrica, de crònica d’un temps on la cultura i el coneixement eren la màxima aspiració de tot home i dona, un temps on el feixisme es va imposar a un poble lliure i democràtic. L’acte s’organitza en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Twitter
Facebook
3
4
5
6