PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Deu persones i entitats de la ciutat rebran demà, dimecres, un reconeixement amb el lliurament de les Medalles d'Honor

El dimecres 16 de maig a les 7 de la tarda al Teatre Principal (carrer de Sant Pau, 6) es lliuraran les 10 Medalles d'Honor de la ciutat de Sabadell. Les distincions s'atorgaran a les següents persones i entitats...

Demà, dimecres 16 de maig, a les 7 de la tarda al Teatre Principal (carrer de Sant Pau, 6) es lliuraran les 10 Medalles d'Honor de la ciutat de Sabadell. Les distincions s'atorgaran a les següents persones i entitats: Joan Rosselló Muñoz, Manel Fuentemilla Tarancón, Centre Regional de Múrcia, Juan Moreno González, l'Institut Pau Vila, Antonio González González, l'escola Joan Montllor, l'Orquestra Simfònica de Sabadell, l'Acadèmia Catòlica i Menjador Social Parroquial Sant Salvador. En tots els casos la medalla és un reconeixement per una feina rellevant a Sabadell o a un barri en concret, o per haver-se destacat en l'àmbit del moviment veïnal o de l'associacionisme.

La concessió de les medalles d'honor ha seguit el següent procés: en primer lloc va ser aprovada en el Ple Municipal del mes d'abril. Set de les medalles van ser proposades pels diferents Consells de Districte de la ciutat, mentre que les tres restants van ser a iniciativa de la Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Sabadell.

Els guardonats són els següents:

JOAN ROSSELLÓ MUÑOZ, per la seva tasca altruista des del món associatiu en favor del progrés i la cultura de la ciutat i especialment en el barri de Covadonga.

MANEL FUENTEMILLA TARANCÓN, per la seva contribució a l'articulació del barri de la Creu Alta, promovent la tasca social i cultural des de la Parròquia de Sant Vicenç.

CENTRO REGIONAL DE MURCIA per la seva trajectòria i contribució a la integració social i a l'enriquiment de la vida cultural del barri de Ca n'Oriac i de la ciutat de Sabadell.

JUAN MORENO GONZÁLEZ per la seva tasca desinteressada en el voluntariat de protecció civil i dins del moviment associatiu veïnal del barri de Can Rull.

INSTITUT PAU VILA, pel seu compromís amb el món de la docència i la seva capacitat d'integració i participació dins el barri de Gràcia durant els més de 40 anys de la seva existència.

ANTONIO GONZÁLEZ GONZÁLEZ, per la seva llarga trajectòria a favor del progrés social de la ciutat i per la seva tasca dins el moviment associatiu del barri de la Creu de Barberà.

ESCOLA JOAN MONTLLOR, per la per la seva trajectòria de 50 anys en el món educatiu, contribuint al progrés i la igualtat d'oportunitats de tants nens i nenes del barri de Torre-romeu.

ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS per la seva contribució a la cultura musical de Sabadell, del Vallès i d'arreu de Catalunya durant els seus primers 25 anys de vida.

ACADÈMIA CATÒLICA, per la seva llarga trajectòria de més de 140 anys, promovent la cultura, el moviment associatiu i la millora social de la ciutat.

MENJADOR SOCIAL DEL CASAL PARROQUIAL SANT SALVADOR, per la seva contribució decisiva a la protecció i l'ajuda a persones que pateixen els efectes més destructius de la crisi econòmica.