PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Escola Joan Maragall celebra la Setmana Cultural sota el lema "Viatgem per Europa"

Un recorregut per Europa ha estat aquest curs l’eix conductor de la Setmana Cultural a l’Escola Joan Maragall. En aquest marc, el centre educatiu ha celebrat jornades especials amb actuacions per a les famílies, en les quals els infants han interpretat danses dels diferents països europeus. L’activitat ha complementat el treball realitzat a les aules, a través del qual els nens i nenes s’han pogut apropar a les diferents realitats, llengües i cultures del Vell Continent.

A més de les actuacions per cursos, dins la Setmana Cultural també hi han actuat els grups de dansa creats a l’escola en el marc del programa MUS-E, que a partir de les arts treballa per afavorir la cohesió social i l’èxit educatiu de l’alumnat, fomentant la creativitat dels infants i alhora l’assoliment de diversos aprenentatges i valors d’autoestima i convivència.

Amb les actuacions dels infants, les famílies han pogut conèixer una mica més la cultura de nombrosos països com Itàlia, França, Grècia, Portugal, Alemanya, Suècia, Regne Unit o Noruega, a través de diferents ritmes com el Can Can, la Tarantela, la Polka o la dansa Kastorianos, entre altres.