PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

MANIFESTA 15

Manifesta

Aquí tota la informació

000BotEntrades

 
Entrades ja a la venda per a Manifesta 15 Barcelona Metropolitana que tindrà lloc del 8 de setembre al 24 de novembre en dotze ciutats de la província de Barcelona.

Per 15 € es podran visitar totes les seus de la biennal amb les obres de participants locals i internacionals, instal·lacions i l'exposició de projectes col·laboratius sobre temàtiques de transició ecosocial.

Accediu a manifesta15.org

Manifesta, la biennal nòmada europea, arriba a Barcelona ia la seva àrea metropolitana per celebrar la seva 15a edició del 8 de setembre al 24 de novembre de 2024.

Abarcant un territori de 3000 km2, la 15a edició de Manifesta té l'objectiu d'aportar noves perspectives a Barcelona i la regió metropolitana. Cadascuna de les 12 ciutats de la biennal s'agruparan sota tres clústers: Equilibrant conflictes, Cuidar i cuidar-nos i Imaginant futurs. Això serà la base del programa biennal per a Manifesta 15 Barcelona Metropolitana el 2024, que pretén descentralitzar la infraestructura cultural.

12 ciutats. 12 setmanes. Reimagina el futur mitjançant l'art i l'arquitectura.

#Manifesta15 #sabadellcultura #sabadell2024 #manifesta #museudartdesabadell #lestruchfabricadecreacio

 

 Sabadell, Capital de la Cultura Catalana 2024

AAFF Sabadell Capital de la Cultura Catalana 2024 LOGO POS COLOR 1L

 

Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

També pots estar al dia amb l'app SincronitzatsSincronitzats 2

Descarrega-la aquí:

 Sincronitzats. El nou canal de cultura a Sabadell! Ara podreu estar, més que mai, sincronitzats amb la cultura a Sabadell