PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Canvis de circulació a causa de les obres de reforma a l’estació de Sabadell Centre

A més, entre el 23 de juliol i el 19 de novembre i mentre durin les obres caldrà tancar l’estació de Sabadell Centre...

 

Les obres de millora que Renfe durà a terme a l’estació de Sabadell Centre comportaran alguns canvis en la circulació al voltant de la plaça d’Antoni Llonch –entre els carrers de Tres Creus i de l’Estació–, com també al voltant de l’estació Sabadell Sud.

A més, entre el 23 de juliol i el 19 de novembre i mentre durin les obres caldrà tancar l’estació de Sabadell Centre. Però, per facilitar la mobilitat dels viatgers, Renfe habilitarà un servei alternatiu de bus llançadora dividit en dos períodes, tenint en compte l’afluència en un dia punta normal i el descens que es produeix en període de vacances. Així:

  • Entre el 23 de juliol i l’11 de setembre, el servei serà únicament entre Sabadell Centre i Sabadell Sud
  • Entre el 12 de setembre i el 19 de novembre, s’hi afegirà també el servei llançadora entre Sabadell Centre i Sabadell Nord

Durant tot el període d’afectació, Renfe i els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han establert un acord pel qual els títols de transport de Renfe seran vàlids per accedir als serveis dels FGC a les estacions situades a Sabadell.

Canvis al sud de Sabadell 

D’altra banda, el dimarts 18 de juliol s’iniciaran els canvis davant l’estació de Sabadell Sud, on s’ubicarà la parada d’autobusos llançadora que Renfe habilitarà per fer el recorregut entre aquesta estació i la de Sabadell Centre. Els canvis seran:

  • Adaptació de l’aparcament de la pl. d’Enric Morera, on s’elimina un carril d’estacionament que es destinarà a col·locar la parada del bus llançadora
  • Canvi de sentit de circulació del carrer del Doctor Mata, entre Joanot Martorell i PeredaPostTwitterAfectacionsRenfe2

 

Talls de carrers al centre de Sabadell

A més, partir del 24 de juliol hi haurà les restriccions de trànsit següents:

  • L’accés de vehicles des de la Gran Via (c. de Brujas) al c. de l’Estació serà pel carrer de l’Illa
  • El carrer de l’Estació quedarà tallat entre el c. de Casanovas i Bosch i el c. de les Tres Creus. El tram entre el c. de la Indústria i el c. de Casanovas i Bosch serà d’ús exclusiu per a veïnat i serveis
  • S’invertirà el sentit de circulació del c. de Casanovas i Bosch

Aquestes mesures seran vigents mentre durin les obres de l’estació de Sabadell Centre. Renfe s’ha compromès a restablir la circulació del trànsit en superfície al setembre, tot i que les obres a l’estació s’allargaran fins al 19 de novembre.

PostTwitterAfectacionsRenfe