PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Escola d’Estiu del Voluntariat organitza a Sabadell dos tallers del seu programa formatiu

Cursos sobre coaching i lideratge

Per quart any consecutiu Sabadell és una de les seus on es du a terme la formació presencial dins el marc de la divuitena Escola d’Estiu del Voluntariat, projecte formatiu que organitza la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

S’adreça a les persones voluntàries, coordinadores de voluntariat i dirigents i membres de les entitats sense ànim de lucre. Entre el 28 de juny i el 13 de juliol i del 13 al 21 de setembre, tindran lloc els cursos presencials en diverses ciutats de Catalunya, entre elles Sabadell.

El Centre Cívic de la Creu Alta – Cal Balsach, acollirà els dos tallers de 6 hores cada un, repartits en dos dies. Un dels tallers tindrà lloc els dies 12 i 13 de juliol sota el nom Coaching de vida, i està adreçat a persones voluntàries, a coordinadors/es de voluntariat i membres de les entitats sense ànim de lucre. L’altre, Lideratge des de la innovació, es farà els dies 20 i 21 de setembre, i està adreçat a coordinadors/es de voluntariat i als dirigents  associatius.

L’horari dels cursos, que són gratuïts, serà de 18 a 21 h. Els impartiran formadors de laFundació Pere Tarrési delCentre d’Estudis de l'Esplai - Suport Associatiu. Els participants rebran un certificat acreditatiu.

En paraules de la regidora de Participació, Glòria Rubio “L’Escola d’Estiu del Voluntariat és una oportunitat per aprofundir en la formació dels diferents àmbits de l’acció voluntària i en la gestió del voluntariat, adreçada tant a la ciutadania en general com a les persones que ja fan voluntariat i membres de les entitats sense ànim de lucre”.

Més informació i inscripcions al web municipal de voluntariat.