PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Uns 120 infants de l’Escola Espronceda realitzen 4 curtmetratges

L’activitat els ha permès apropar-se al món del cinema, treballar en equip i tractar temàtiques que els interessen o preocupen...

 

L’activitat els ha permès apropar-se al món del cinema, treballar en equip i tractar temàtiques que els interessen o preocupen

L’alumnat de quart, cinquè i sisè de primària de l’Escola Espronceda han pres part aquest curs, en un taller de curtmetratges, inclòs dins els tallers que realitzant en horari lectiu. Durant l’activitat, els nens i nenes han realitzat 4 curts, assumint tant l’elecció de la temàtica i argument com també la gravació. En total, hi han pres part uns 120 infants, dividits en 4 grups. Amb el taller, els nens i nenes han pogut apropar-se al món del cinema assolint alhora altres valors i aprenentatges com el treball en equip i el respecte als altres, la comunicació, l’observació i reflexió sobre tot allò que ens envolta.

Aquesta ha estat la primera edició del Taller de Curtmetratges a l’Escola i ha constat de 6 sessions: la primera dedicada a veure curtmetratges ja existents per conèixer les característiques principals del gènere; la segona ha servit perquè l’alumnat decidís les temàtiques i arguments; la tercera i la quarta s’han dedicat a planificar les escenes; i les dues últimes a gravar, dins i fora de l’escola. L’edició dels vídeos l’ha realitzat una de les mestres dels tallers.

Els curtmetratges realitzats tracten temes molt diversos. Així “El 9” se centra en el bullying, “L’amor amagat” en l’amor, “Tots som iguals” en la igualtat de gènere i un quart curtmetratge parla sobre fer realitat els nostres somnis.  

Els curtmetratges es poden veure al web de l’Escola