PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Escola bressol municipal La Romànica celebra la Festa dels Avis

Serà demà divendres, amb una jornada d’agraïment i reconeixement als avis i àvies del centre...

bressolromanica1Serà demà divendres, amb una jornada d’agraïment i reconeixement als avis i àvies del centre

Demà divendres, 2 de juny, l’Escola bressol municipal La Romànica celebrarà una jornada lúdica d’agraïment i reconeixement a la tasca i dedicació dels avis i àvies i a la seva imprescindible contribució en el dia a dia dels infants i les famílies. Durant aquesta primera Festa dels Avis, els avis i àvies del nens i nenes del centre podran compartir el matí a l’escola bressol amb els seus nets i amb l’equip educatiu de l’escola bressol, estrenyent així els llaços entre diferents membres de la comunitat educativa.

La jornada començarà a les 9 del matí quan, coincidint amb l’hora d’entrada dels infants a les aules, els avis es podran quedar amb ells. Després, sortiran al jardí, on l’equip educatiu i alguns dels nens i nenes representaran l’obra La Bruixa Coloraina, un dels contes que han treballat durant l’any a l’escola.

Com a part de la jornada, els infants donaran als avis un petit obsequi pintat per ells mateixos amb diferents tècniques i colors. Durant la festa, avis, mestres i nens compartiran també un esmorzar de germanor i hi haurà temps per jugar plegats o, si ho prefereixen, passar una estona a l’hort de l’escola bressol.