PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Exposició de l’Escola Illa, a la Biblioteca Vapor Badia

Titulada “Fora de camp”, és obra de l’alumnat de Gràfica Publicitària...

foracamp2Fins al proper 18 d’abril, els visitants de la Biblioteca Vapor Badia podran veure al vestíbul l’exposició “Fora de camp”, que mostra una selecció dels projectes integrats realitzats per l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària de l’Escola Illa. “Fora de camp”, que dóna també títol a una publicació en format diari que integra l’exposició, neix a partir del supòsit que anomenem camp tot allò que la càmera ens mostra en un enquadrament determinat. El fora de camp seria, per tant, tot allò que no veiem en l’enquadrament, però que, d’alguna manera, forma part de l’escena i que pot ser un molt bon recurs per generar expectatives o interrogants.

Per plantejar la mostra, s’ha ideat un espai escenogràfic, amb una taula i una cadira, on poder ubicar les vitrines amb les imatges i els dissenys dels projectes i on alhora es pot gaudir de la lectura de la publicació-diari amb imatges i textos que qüestionen temes com les fonts d’inspiració del dissenyador gràfic, el seu espai de treball i les eines que utilitza, el repte de la feina en equip o com planificar un projecte. Tot plegat a partir de preguntes i respostes generades i solucionades per l’alumnat mateix.

foracamp3Igualment, hi ha un recull de projectes integrats del curs passat i projectes transversals realitzats aquest curs, com la gràfica aplicada al primer autobús híbrid de Sabadell –que es va fer a partir d’un taller de treball amb l’alumnat de Gràfica Publicitària i Il·lustració– o el projecte Dress Code 17.36 –que és la creació de la identitat gràfica de la passarel·la del cicle d’Estilisme d’Indumentària i que mostra els projectes finals de l’alumnat d’enguany.

Després de passar per la Biblioteca Vapor Badia, la mostra es podrà visitar a l’Apropa’t a l’FP, la primera fira comarcal de la Formació Professional, que tindrà lloc a la Fira Sabadell els 19, 20 i 22 d’abril.