PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El terror s’instal·la novament a l’Estruch

Un taller, curts i una marató, dins el Festival de Cinema de Terror de Sabadell...

Un taller, curts i una marató, dins el Festival de Cinema de Terror de Sabadell

L’Estruch programa tres activitats aquesta setmana dins el 6è Festival de Cinema de Terror de Sabadell i, a part, un documental sobre el pas del temps.

El dimecres 1 de març, a les 6 de la tarda, tindrà lloc un taller de treball a càrrec d’All Vr Education. Està pensat per a un màxim de 30 persones de més de 16 anys d’edat. Les inscripcions es poden fer a estruch@ajsabadell.cat. Els participants es podran descarregar una selecció d'apps gratuïtes per gaudir de situacionstallerterror28 en què la por i el terror els acompanyaran per convertir-los en protagonistes. Més informació, aquí.

El mateix dimecres 1, a les 9 del vespre, al preu de 5 €, es podrà veure el bo i millor de la collita de ficció, animació i videoclips presentats al Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, el MECAL, considerat un dels certàmens més consolidats del país. Més informació, aquí.

marató28Finalment, el divendres 3, de 5 de la tarda a 1 de la matinada, al preu de 5 €, tindrà lloc la Marató Clàssica de Terror, que inclourà la projecció d'una pel·lícula de baix pressupost sabadellenca, una marató de curts de terror i humor negre. Més informació, aquí.

Aigua ferma

D’altra banda, el dijous 2 de març, a les 9 del vespre, es presentarà Aigua ferma, un documental de Núria Nia, que ha guanyat la II Beca "Vist Per" de Cineastes de Granollers. El film explica la història d'un grup d'avis que es reuneixen anualment en un balneari fundat en temps dels romans. Entre vapors i aigües termals tracten temes com la por a la soledat, la dependència i la lluita contra el temps, sempre amb l'humor característic de la gent gran.

A la presentació hi assistirà la directora, com també la periodista Montse Bueno, que ha participat en la investigació per al documental. Ambdues obriran col·loqui posterior amb el públic.

Tràiler del documental, aquí.