PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Els centres municipals d’empresa arriben a un nivell d’ocupació superior al 90%

Entre els dos equipaments hi ha allotjades 46 empreses

prueba 1El Centre d’Empreses Industrials i el Centre de Promoció Empresarial han arribat conjuntament a uns nivells d’ocupació del 90 per cent. Entre els dos equipaments municipals hi ha allotjades actualment una cinquantena d’empreses. Ambdós centres han esdevingut referents per a l'activitat emprenedora i de treball empresarial en xarxa a la ciutat

Actualment hi ha 46 empreses (o projectes) entre els dos equipaments empresarials.  Un 27 per cent es dedica a la fabricació i reparació de maquinària; un 23 per cent, al màrqueting, la comunicació i les TIC; l’activitat comercial representa el 18; les dedicades a l’eficiència energètica, el 14; i en menor mesura, amb un 9 per cent respectivament, les empreses del tèxtil i dels serveis de formació. També n’hi ha d’altres sectors representats, com són l’arquitectura, o l’enginyeria.

La meitat d’aquestes firmes superen els 500.000 euros de facturació cada una, i un 32 per cent tenen un perfil exportador, sobretot a països europeus i als Estats Units.

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta consta de 15 naus industrials de 250 m2, actualment ocupades al 100%, 22 despatxos entre 10m2 i 100 m2, 2 sales de coworking i 2 sales d’incubació. El fet que aquest centre combini diferents formats d'espai i, alhora allotgi des de projectes d'incubació a empreses ja en fase de consolidació, li atorga un atractiu clar per a possibles noves implantacions. Les possibilitats de contactes interessants per al desenvolupament de negoci que obre aquest centre, es donen gràcies a aquesta polivalència de l'espai per generar esdeveniments interessats per les empreses.

001Per la seva part, el Centre de Promoció Empresarial, situat al costat de Fira Sabadell, consta de 13 despatxos de 16m2 a 40m2 i una sala de coworking per a 6 projectes empresarials individuals.

Als 2 centres hi ha diversos espais com sales d’actes , de reunions i de formació per llogar a tot tipus de companyies (allotjades i de fora), amb condicions especials per a les allotjades. Aquestes condicions afavoreixen que durant l'any 2016, tant les mateixes empreses allotjades als centres com de l'entorn (del mateix polígon, de la resta de la ciutat o de fora) hagin desenvolupat activitat pròpia, en ocasions oberta a d'altres firmes.