PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament convoca una reunió informativa sobre les millores al polígon Arraona - els Merinals

A la trobada hi van participar l’Ajuntament, l’Incasol, l’Agència d’Habitatge i veïnat...

A la trobada hi van participar l’Ajuntament, l’Incasol, l’Agència d’Habitatge i veïnat del polígon

La reunió, que va tenir lloc el passat dimarts al Centre Cívic dels Merinals, hi van participar la regidora d’Habitatge, Glòria Rubio, convocant de la trobada; representants de l’Institut Català del Sòl (Incasol); Albert Toledo, director de promoció de l’Agència Catalana de l’Habitatge, i veïnat del polígon Arraona - els Merinals.

A la reunió es va informar els veïns que es duran a terme una sèrie d’actuacions per dignificar l’espai del polígon mentre no estiguin enllestits els pisos que l’Incasol ha de construir per substituir uns immobles afectats per aluminosi. Cal destacar que al desembre passat els veïns i veïnes van tenir coneixement que l’Incasol endarreria un any més del previst la construcció dels habitatges nous.

Les principals actuacions que l’Agència Catalana de l’Habitatge s’ha compromès a dur-hi a terme són l’enderroc pendent dels blocs, l’adequació de les llambordes malmeses, la millora de les escales de les comunitats, la instal·lació d’intèrfons, la neteja dels espais i la inspecció, cada sis mesos, dels edificis per tal de garantir-ne la seguretat estructural. A més, l’Ajuntament s’ha compromès a millorar l’enllumenat públic de l’entorn.

Segons Glòria Rubio, “aquestes millores han de permetre que, tot i el greuge que estan patint per l’endarreriment de la construcció dels nous blocs, els veïns i veïnes puguin viure més dignament fins que al desembre de 2018 –segons les previsions de la Generalitat– estiguin acabats els nous habitatges”.