PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta proposa una trobada empresarial amb el títol “Fes negoci...també a Sabadell”

canroqueta11El Centre d'Empreses Industrials Can Roqueta acull una nova activitat...

El Centre d'Empreses Industrials Can Roqueta (av. de Can Bordoll, 119) acull una nova activitat per fomentar la cooperació empresarial. En aquesta ocasió, des de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom es proposa una trobada empresarial amb el títol “Fes negoci...també a Sabadell” en format de tertúlia-cafè.  

L'objectiu de l'acte és donar l’oportunitat a les persones interessades de conèixer i fer negoci amb empreses dels polígons de Sabadell, així com empreses que formen part de la Xarxa Onion. A la vegada també hi seran presents negocis residents als dos espais d’allotjament empresarial municipals de la ciutat com són el Centre de Promoció Empresarial ubicat al costat de Fira Sabadell i el mateix Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta.

L’activitat tindrà lloc el proper 14 d’abril. L’acte començarà a les 9 del matí amb durada prevista de 2 hores. La trobada s’iniciarà amb l’acreditació del personal assistent i a continuació tindrà lloc una ronda presentació d’empreses. Cadascun dels negocis, podrà aportar informació corporativa per a repartir entre els participants. Per últim, es celebrarà la tertúlia i degustació cafè. Per a més informació i inscripció es pot consultar el web www.sabadellempresa.cat.

CEI Can Roqueta

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta compleix un doble objectiu. A banda de ser creat per a la implantació de petites empreses de nova creació, empreses en procés de consolidació i empreses consolidades, amb la seva entrada en funcionament també pretén ser un lloc estratègic per a la dinamització del polígon industrial de Can Roqueta. En aquest sentit, es preveu incrementar cada vegada més la quantitat d’activitats formatives o trobades empresarials.

En paral·lel el Centre també s’obre a les empreses i entitats no allotjades que desitgin llogar algun dels espais de formació i/o reunió per desenvolupar les seves activitats. El centre està obert actualment a l’entrada de sol·licituds per llogar els seus espais com un auditori per a 110 persones, a més d’un espai d’exposicions i demostracions d’empreses.

Per a més informació sobre aquest espai, o el procediment requerit per accedir al servei d’arrendaments o bé dels serveis complementaris, les persones interessades poden adreçar-se a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a situada al Vapor Llonch, ctra. de Barcelona, 208 bis, trucar al 93 745 31 61, enviar un correu electrònic a: sbdempresa@ajsabadell.cat o visitar la web www.sabadellempresa.cat.