PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les obres dels Tallers d’Art de l’Escola Illa reten homenatge a Joan Brossa

L’exposició “Tocar el dos o l’art de desaparèixer” es podrà visitar al Casal Pere Quart fins el 8 de gener Les obres dels Tallers d’Art de l’Escola Illa reten homenatge a Joan Brossa

Sota el títol “Tocar el dos o l’art de desaparèixer”, l’exposició es podrà visitar fins al proper 8 de gener de 2020 i hi podem trobar un recull sobre les investigacions dels alumnes en referència al procés de creació de la poesia. A més, també han construït una maqueta amb preguntes que surten del cos sobre els grans dilemes universals.

Joan Brossa (1919-1998) va estar molt vinculat al grup d’artistes de Sabadell que als anys 1980 van refundar l’Escola Illa. L’homenatge de l’Escola ha estat tornar a connectar l’alumnat infantil amb el pensament màgic que tant fascinava Brossa i relacionar-lo amb l’expressió artística.

L’Escola Illa ofereix quatre tallers cada any, amb un durada d’octubre a juny, i s’adrecen a diverses franges d’edats: de 6 a 7 anys, 8 i 9, 10 i 11, i de 12 a 16, en sessions d’una hora i mitja setmanals, un dia a la setmana. Illa Oberta - Tallers d’Art introdueix l’alumnat en el món de l’art per mitjà dels seus tallers de dibuix, fotografia, art per infants, ceràmica, gravat, vitrall i moda, entre molts altres.