PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Acabades les obres per alentir la velocitat dels vehicles a Torre-romeu i a Espronceda

Amb aquesta mesura l’Ajuntament pretén protegir els vianants Acabades les obres per alentir la velocitat dels vehicles a Torre-romeu i a Espronceda

El tinent d’alcalde de Cohesió Territorial en funcions, Juli Fernàndez, afirma que

aquests projectes responen a necessitats quotidianes de petita escala però molt importants per la incidència que tenen en la seguretat de les persones. Hem de prevenir els comportaments incívics. Els veïns ens n’han posat l’alarma i nosaltres hi hem respost.

En el cas de Torre-romeu, l’actuació ha consistit a elevar una cruïlla en plataforma única a la ronda de l’Ebre cantonada amb el carrer del Llobregat, per tal de reduir la velocitat dels vehicles i disminuir-ne el risc que representa per a vianants i conductors.

Pel que fa a Espronceda, han acabat amb èxit els treballs d’elevació de diverses cruïlles del carrer d’Aribau amb els carrers que el travessen. L’actuació busca reduir la velocitat dels vehicles al carrer, ja que es produeixen massa sovint comportaments incívics i perillosos, com també facilitar el trànsit segur dels vianants per les cruïlles, de manera que les voreres d’ambdues bandes s’uneixen en plataforma única a l’altura de les cruïlles i en els extrems del carrer.

El regidor d’Espai Públic en funcions, Xavier Guerrero, ha s’ha expressat en el sentit que

aquesta mena d’actuacions tenen un impacte immediat i envien dos missatges rotunds: el vianant és la nostra prioritat; l’eliminació de comportaments incívics, també.