PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

L’Ajuntament adjudica una nova senyalització d’aparcaments públics de cotxes del centre de Sabadell

L’Ajuntament adjudica una nova senyalització d’aparcaments públics de cotxes del centre de Sabadell

Com a característica peculiar, l’Ajuntament ha assignat codis de color, un per a cada aparcament, per tal de facilitar el seguiment de l’indret desitjat mentre es condueix.

També s’instal·laran senyals a les sortides dels aparcaments, que indicaran les vies ràpides més pròximes, per evitar al màxim la circulació de vehicles per carrers secundaris i reduir així l’impacte que tenen per al veïnat.

Es calcula que aquesta mesura reduirà el trànsit de vehicles que busquen aparcament en un 30%, amb la consegüent rebaixa d’emissions gasoses ineficients. També es preveu que afavorirà el comerç de proximitat, ja que facilitarà l’arribada de clients.

Aquest projecte es completarà amb un projecte en fase d’estudi per instal·lar senyals digitals intel·ligents, que indicaran el nombre de places disponibles a cada aparcament en temps real.

Els treballs, que han estat adjudicats a l’empresa Señalizaciones Villar, SA.  tenen un termini d’execució de tres mesos i són el resultat de la col·laboració entre l’administració municipal i els diferents propietaris o operadors d’aparcaments d’ús públic.

Imprimeix Correu electrònic

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Informació i gestió Zona Blava (Vimusa)
Tel. 900 535 921

Informació i gestió bus urbà (TUS)
Tel. 93 727 00 90