PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El projecte “Lleure artístic per a tothom!” impulsat per la Baldufa a Can Puiggener organitza aquest trimestre activitats obertes a tothom

La iniciativa, desplegada en el marc del Construint Ciutat 2018, aposta per promoure les arts com a eina d’aprenentatge, transformació i cohesió El projecte “Lleure artístic per a tothom!” impulsat per la Baldufa a Can Puiggener organitza aquest trimestre activitats obertes a tothom

Les propostes es desenvoluparan des d’aquesta setmana i fins per Nadal. En el cas de les sessions de cinema/espectacles, seran els divendres, a 2/4 de 8 del vespre. Els racons artístics, els dissabtes a les 12 del migdia. I el taller de fotografia per a joves i adults serà també els dissabtes però a les 5 de la tarda.

Activitats per a joves

Juntament amb les comunitàries, també s’impulsaran altres activitats destinades específicament als joves, que tindran lloc al Centre Cívic de Can Puiggener. Així, els dilluns, a les 6 de la tarda, hi haurà tallers de circ; els dimecres, arts marcials, i els divendres, també a 2/4 de 7 de la tarda, l’activitat #Artaplaça.

El projecte “Lleure Artístic per a tothom” es desenvolupa en diferents línies d’acció. A banda de les propostes al Centre Cívic i a espais públics, també es porten a terme activitats a les escoles Joan Maragall i Alcalde Marcet. L’objectiu és ampliar l’oferta pública de lleure artístic i, a partir del treball amb els diferents llenguatges artístics, es facilita l’accés a aquest tipus de formació i coneixements, fomentant alhora la cohesió social del conjunt de la ciutadania.