PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya assessorarà l’Ajuntament en concursos per remodelar diferents espais

Es tracta del parc del Nord, la Masia de Ca n’Oriac i el Mercat de Campoamor El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya assessorarà l’Ajuntament en concursos per remodelar diferents espais

El conveni posa en valor l’experiència i expertesa del COAC en l’acompanyament als ens locals en les tramitacions de projectes de millores urbanes. L’Ajuntament té en tràmit diverses operacions de reforma, rehabilitació i millora d’espais emblemàtics de la ciutat i d’aquesta manera podrà comptar amb l’assessorament tècnic per tramitar els concursos d’alguns d’aquests projectes arquitectònics i urbanístics.

El COAC, per mitjà de l’Oficina de Concursos, ofereix coneixement tècnic en les fases preparatòries dels plecs de les licitacions, assessorant en la confecció dels plecs, criteris de valoració, determinació dels honoraris professionals, així com una base de dades i estadística en relació a procediments d’adjudicació i contractació pública. Com a contraprestació econòmica l’Ajuntament abonarà 7.200 euros.

Juli Fernàndez preveu que la col·laboració serà molt profitosa, ja que

a més d’un bon assessorament i acompanyament tècnic, tindrem l’oportunitat que el COAC ens faci d’altaveu per tal que la concurrència als concursos que presentem sigui alta. Esperem que amb aquesta col·laboració molts arquitectes i urbanistes de dins i fora de Sabadell se sentint atrets a presentar projectes per rehabilitar parc del Nord, la Masia de Ca n’Oriac i el Mercat de Campoamor.