PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El fòrum Cafè Aventura proposa una ponència oberta sobre protecció de propietat intel·lectual i industrial

L’activitat es celebra el 23 de maig, al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta, per impulsar projectes d’empreses i de persones emprenedores El fòrum Cafè Aventura proposa una ponència oberta sobre protecció de propietat intel·lectual i industrial

Durant el Fòrum s’exposarà una conferència oberta al públic en general. Es comptarà amb la intervenció del director de Desenvolupament de Negoci de Catalunya i Aragó de la firma Clarke, Modet & CO, José María del Valle, que exposarà la ponència “Protegeix els resultats de les teves idees, propietat intel·lectual i industrial”.

També s’ha plantejat una dinàmica pensada per fer contactes, oberta al públic assistent, amb el nom "Networking, el món és un mocador", conduïda per Ana Vinyals, consultora en innovació, emprenedoria i lideratge a Siakara i professora associada al departament d’economia i empresa de la Universitat Pompeu Fabra.

D’altra banda, s'ofereix a 20 participants que ja han estat seleccionats la possibilitat de presentar els seus projectes empresarials. Aquesta proposta s’obre a companyies a punt de néixer o ja constituïdes amb menys de tres anys en funcionament. L’activitat està plantejada per donar suport a projectes innovadors amb un alt potencial de creixement i amb un cert valor tecnològic.

El Fòrum s’iniciarà a les 9 del matí amb la benvinguda institucional a càrrec del regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, i a continuació es celebrarà una ronda de presentacions curtes dels 20 projectes seleccionats que opten al premi a la millor empresa i a la categoria millor projecte empresarial. Les candidatures guanyadores en cadascuna de les categories es revelaran al final de la jornada, a partir de 2/4 de 2 del migdia, amb la participació de l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant.

Inscripció oberta

La inscripció al Café d’Aventura està oberta per assistir-hi com a públic. Al web vaporllonch.cat es pot omplir els formulari d’inscripció en línia. Per a més informació sobre el Cafè Aventura cal adreçar-se al Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis , Sabadell), al telèfon 93 745 31 61 o enviar un missatge electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat.