PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

EDUCACIÓ

cap cercador centres educatius

Educació no reglada

Descripció

Són les activitats formatives no regulades pel sistema educatiu oficial (LOE, LOMCE). Aquests estudis compten amb validesa professional en diferents nivells i en un gran ventall de famílies professionals, tot i que no tenen una validesa acadèmica ja que no donen dret a titulacions oficials.

Llegir més

Asociación Española de Equinoterapias (AEDEQ)

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Calderón : L4,L7,L12,L44,F1,F2,F3,F4,
    • Comte Jofre : L8,L10,F1,F2,F3,
    • Dr. Almera : L7,F1,F2,F3,
    • Ibèria : L4,L8,L12,L44,F4,
    • Ponent : L8,
    • Sant Cugat : L10,
    • Vallès : L4,L7,L10,L12,L44,F1,F2,F3,F4,

Més informació

Activitats:

- Coadjuvar a la reglamentació de l'equinoteràpies a Espanya a través de la creació d'un òrgan de consulta especialitzat.

- Potenciar i promoure la creació d'associacions i d'altres entitats que tinguin com a objectiu comú la pràctica de les equinoteràpies en una o vàries de les seves vessants.

- Creació d'una corporació de professionals que a Espanya es dediqui a les tècniques pedagògiques, curatives i de rehabilitació amb la intervenció d'animals.

- Creació d'una estrucura i mitjans de difusió per donar a conèixer totes les tècniques i els materials necessaris per dur a terme la teràpia, tant a professionals com al públic i usuaris en general.

- Creació de cursos per a formadors, en tots aquells camps en els quals s'exerceix l'equitació terapèutica.

- Crear una escola per formar persones amb algun tipus de discapacitat en el desenvolupament i aplicació de les teràpies.

- Afiliar-se, associar-se i/o col·laborar amb altres entitats que tinguin objectius comuns i oficialitzar la seva situació per utilitzar recursos públics en la creació d'activitats socials i humanitàries.

- Contractar amb una assegurança a efectes de tenir coberta la responsabilitat civil tant de els escoles i centres especialitzats com dels professionals que desenvolupen la seva tasca.

- Ajudar, promoure, incentivar i crear medis adequats per a la investigació, local, nacional i internacional de l'equinoteràpia en totes les seves modalitats.

- Facilitar una correcta exposició de les especialitats en els mitjans de comunicació.

- Promoure trobades nacionals i internacionals de l'especialitat a través de congressos, fires, xerrades-col·loqui, experiències d'intercanvi cultural.

- Creació d'una borsa de treball especialitzada, tant per a equinoterapeutes com per a tots els professionals que intervenen en el desenvolupament de l'activitat, siguin aquests discapacitats o no.

- Oferir i garantir a través dels estipe