PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Carrer de Gòngora

Localització i contacte

  • Adreça: c. de Góngora,
  • CAN FEU
  • 08206, Sabadell

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Més informació

Nota de premsa 21/07/09

- Finalitza la fase d'enderrocs i reforma dels carrers de Góngora i Homer

La rehabilitació de diferents àmbits del barri de la Serra d'en Camaró ha cobert una nova etapa. Ja ha finalitzat la segona fase per reurbanitzar els carrers de Góngora i Homer. Les actuacions a les finques han permès donar a aquests espais una nova alineació, que estava marcada per la disposició d'alguns habitatges. Les obres han suposat actuar a 4 finques incrementant l'amplada de carrers, motiu pel qual ha calgut recular la façana dels edificis. Els treballs han anat a càrrec de l'empresa SEPISA, SL i han costat uns 213.000 euros.

Les finques objecte de remodelació, a través de convenis entre l'Ajuntament i els seus propietaris, corresponen als números 25, 27, 29 i 31 del carrer de Góngora i se sumen a l'actuació que es va fer l'any 2005 al número 22 del carrer d'Homer, que es va enderrocar. Així, amb els treballs s'han enderrocat totalment el número 22 d'Homer i el 25 de Góngora, mentre que la resta de finques han experimentat enderrocaments parcials.

Aquestes actuacions han anat precedides d'inspeccions de les finques veïnes, les quals s'han enderrocat totalment o parcial per tal de garantir la seguretat de les obres. Amb aquest objectiu, a les finques objecte de remodelació també s'hi han instal·lat bastides i tota mena de mesures de seguretat, com ara tanques, viseres de protecció o mitjans d'evacuació de les runes.

Abans de començar els treballs d'enderroc, també es van anul·lar o canviar d'ubicació les instal·lacions existents de la xarxa d'aigua i electricitat. De fet, l'actuació ha comportat la renovació de les xarxes de clavegueram, aigua, gas i enllumenat públic.

______________________________________

Nota de premsa 09/01/09

- La segona fase d'obres dels carrers de Góngora i Homer preveu la seva urbanització amb una nova alineació

Les actuacions a les finques dels carrers de Góngora i Homer, al barr