PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Més de 32.000 joves han participat aquest curs en alguna de les activitats dels Espais Joves

La xarxa, que compta amb 4 espais, ofereix formació i activitats lúdiques

IMG 2436Un total de 32.200 joves han passat aquest curs 2016-2017 pels diferents espais que formen part de la xarxa d’equipaments juvenils de la ciutat. Sabadell compta actualment amb 4 Espais Joves que estan ubicats als barris de Can Rull, Can Puiggener, Torre Romeu i Creu de Barberà. La xarxa aglutina les diferents propostes d’activitats relacionades amb les inquietuds dels i les joves.

A més, recentment s’ha impulsat un nou espai juvenil, l’Espai Jove Doctor Plans, al barri de Can Deu.

Des de l’Ajuntament s’aposta i es posa especial èmfasi en potenciar els espais de trobada juvenils, atès que els Espais Joves són espais socioeducatius i relacionals adreçats a joves a partir de 12 anys i ofereixen activitats, tallers i un espai de trobada en horari de tarda, de dilluns a divendres de 16:30 a 20:30 h.

En aquesta línia de treball, el passat 30 de juliol es va portar a terme l’activitat de cloenda de curs de la Xarxa d’Espais Joves de Sabadell a l’equipament municipal d’Emprius. Prop d’una cinquantena de joves, van poder participar en les activitats que ells i elles mateixos havien proposat a les diferents trobades de la comissió gestora de l’activitat.

D’aquesta manera, s’ha tancat un curs amb activitats i tallers de tot tipus: espai de trobada, tallers de ball, cuina, sessions de cinema, xerrades, celebració de dies mundials, tallers de crossfit, de drons, d’educació emocional o activitats d’intercanvi entre els Espais Joves (com xerrades, visites a l’ Estruch o excursions).

Nou curs

El proper 12 de setembre començarà un nou curs amb activitats on es seguirà apostant per un model d’oci participatiu. Tota la programació d’activitats dels espais, així com la resta d’activitats es pot consultar a través de l’agenda jove, les xarxes socials i el web.

També durant el curs 17/18 es preveu que l’equipament municipal d’Emprius ofereixi noves activitats adreçades als i les joves, així com a les entitats juvenils de la ciutat.