PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Carnaval 2024

Publicat: 08-02-2024

Afectacions al trànsit per Carnaval 2024

La celebració del Carnestoltes a Sabadell, 10 i 11 de febrer, comptarà amb diferents activitats al carrer, però també els centres educatius i els mercats municipals se sumen a la festa amb diferents accions. La festa arribarà al punt més àlgid amb l’habitual rua del diumenge 11.

A les 17 h començarà la rua de la Disbauxa 2024. La comitiva començarà a desfilar per la carretera de Prats de Lluçanès, la plaça de la Creu Alta, l’avinguda de l’Onze de Setembre, la plaça de les Dones del Tèxtil, la via de Massagué, la plaça de l’Àngel, el passeig de Manresa, el passeig de la Plaça Major, la plaça del Doctor Robert i la Rambla, fins a la cruïlla de l’avinguda de Barberà amb la Gran Via. Es preveu una participació aquest any de 22 comparses i un total de 1.700 persones.

 

Plànol del recorregut de la Rua clicant aquí

 

Carnaval als barris

D’altra banda, diferents associacions de veïns de Sabadell organitzaran activitats de Carnestoltes als següents barris: Ca n’Oriac, Creu Alta, Plana del Pintor, Poble Nou de la Salut, Can Deu i Torre-romeu.

 

El Carnaval a l’escola

Un total de 23 centres educatius de primària i infantil passejaran aquest any les seves disfresses pels carrers de Sabadell, entre rues i festes de disfresses. Les activitats tindran lloc el divendres 9 de febrer, majoritàriament, però també el dijous 8, i mouran prop de 9.000 participants, entre alumnat i docents.

Els centres participants són: Arraona, Jesús Salvador, Andreu Castells, Servator, Font Rosella, Calvet d’Estrella, Roureda, Cifuentes, Escola Pia, Centre d’Estudis Serra, Escola del Sol, Vedruna Escola del Carme, Ramar, Institució Escolar Tarrés, Can Deu, Agrupació Pedagògica Sant Nicolau, Juan Ramón Jiménez, Jaume Viladoms i la Llar Mare de Déu del Pilar. També les escoles bressol Colorins, Pam i Pipa, Xip Xap i Cau Catau. I les AMPA de les escoles La Trama i Enric Casassas i l’Esplai La Masia.

 

 

Accedeix a més informació correspondent al Carnestoltes 2024 de Sabadell clicant aquí

 

 

 

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Informació i gestió Zona Blava (Vimusa)
Tel. 900 535 921

Informació i gestió bus urbà (TUS)
Tel. 93 727 00 90