PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Benvinguts

La finalitat d’aquesta APP és facilitar la trucada a Policia Municipal de Sabadell, amb la pulsació de la icona corresponent es podrà posar en contacte amb la central i informar d’aquelles incidències que requereixin una resposta immediata, enviar un missatge o imatge sobre una incidència no urgent.

També permet rebre informació d’aquelles afectacions del trànsit que tinguin origen en accidents o situacions climatològiques adverses, així com rebre les alertes de situacions de risc.

L’actual equip de govern ha establert com a objectiu prioritari apropar la Policia Municipal als ciutadans i això vol dir que s’ha de fer ús de tots els recursos dels què disposa.

En aquesta línia s’incorpora una nova eina per a que els ciutadans contactin amb Policia Municipal, consisteix en una APP per smartphones amb sistema operatiu Android i que en un primera versió té tres opcions:

 

  1. En polsar una icona es realitzarà trucada al telèfon 900112092, que serà atesa a la central de Policia Municipal de Sabadell la qual pot gestionar l’enviament de patrulles de Policia de forma immediata si el servei ho requereix.
  2. Es podrà fer un comunicat d’incidència no urgent en el que es podrà incorporar una imatge d’aquesta i/o aportar la geolocalització de la mateixa.
  3. Estaran disponibles alertes o missatges en relació a incidents o afectacions d’interès general en les que es pugui aportar informació als ciutadans per evitar riscos i/o molèsties.