PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Tres artistes residents d’arts visuals i performances de Ca l’Estruch presenten la feina feta aquest dissabte

EstruchEl dissabte 25 de novembre, a les 7 de la tarda, la Nau de Ca l’Estruch proposa un recorregut pel treball de tres artistes que han estat de residència aquesta tardor en aquesta fàbrica de creació de les arts. Es tracta d’Irati Inoriza, que presentarà No hay voz, un exercici de posicionament que, a partir de l’anàlisi de discursos i imatges que defineixen la societat actual, ens proposa el silenci com a resposta.

El recorregut seguirà amb una mostra fotogràfica, A stylized repetition of acts, de Marta Pujades, que analitza de manera crítica la construcció de la masculinitat en el marc de la dansa clàssica. El trajecte s’acabarà amb el col·loqui Maneras de remontar el río, en el qual Tamara García ens planteja les infraestructures que es construeixen per crear fronteres a través del cas concret dels salmons atlàntics.

Escollits els artistes que hi faran residència la temporada vinent

Els artistes escollits per fer residència a la NauEstruch la temporada vinent són el grup integrat per Michel Beron, Sam Parfitt i Adrian Schindler; Marc García Albert; Vicente Vázquez, Anna Maria Kasprzak, Abel Jaramillo, Rosa Vallori, Jordi Alomar Paveras i Eduardo Hurtado. Cinc d’aquests futurs residents de la NauEstruch ja compten amb una carrera artística contrastada. En aquest grup conflueixen persones de diferents generacions, dels 1970, 1980 i 1990. Pel que fa a les disciplines, també hi ha projectes de vídeo, performance, pintura, escultura o comissariat. Al llarg de la seva estada, aquests artistes presentaran les seves propostes al públic de Ca l’Estruch.

El nombre de sol·licituds per fer residència a la NauEstruch s’ha triplicat des que el 2014 Ca l’Estruch va començar a oferir la possibilitat de fer-hi estades per acabar obres artístiques. Així, aquest projecte d’arts visuals i performances s’ha consolidat en el mapa de centres de creació de les arts plàstiques a escala estatal i que també ha establert vincles fructífers a Europa i Llatinoamèrica.

La NauEstruch, que té com a objectius principals el suport al sector artístic, aportar un espai per a la professionalització i la creació i ser un espai d’intercanvi artístic, és un centre força únic en el teixit d’espais de creació plàstica de l’Estat. En efecte, des de l’Estruch s’ofereix allotjament, un entorn de treball transdisciplinari, una ajut a la producció del treball i un acompanyament de part del curador.