PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Thomas Noone i Andrés Corchero, a Ca l’Estruch

Els dos coreògrafs, de gran trajectòria, presenten les seves propostes aquest divendres i dissabte

Aquest cap de setmana l’Estruch acull dos coreògrafs amb grans trajectòries. Andrés Corchero dirigeix i coreografia per a Jadeo Teatro Vivo sin vivir en mí, peça que presentaran el divendres 24 de novembre, a les 9 del vespre, al teatre, i que es vol acostar a l’experiència que busca la unió de l’ànima humana amb la divinitat16.Vivosinvivir 1

Per la seva banda, la companyia de Thomas Noone actuarà el divendres 24 de novembre, a les 7 de la tarda, a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, dins del cicle Diàlegs en Trànsit. I la mateixa companyia farà una mostra del work in progress de Closer, el dissabte 25 de novembre, a les 9 del vespre, a la Vela de l’Estruch.

Andrés Corchero i Jadeo Teatro presenten Vivo sin vivir en mí

La companyia Jadeo Teatreo ha nascut arran del procés de creació i investigació amb el coreògraf Andrés Corchero a les aules de l’Institut del Teatre. A partir d’un exhaustiu entrenament corporal i la pràctica performativa “Body Weather” –que es pot traudïr com a “clima corporal”– , ideat pel mestre japonès Min Tanaka i que ha estat desenvolupat pel mateix Andrés Corchero, sorgeix l’espectacle Vivo sin vivir en mí.

Jon James, Alex Luzón, Anna Pérez Moya, Jordi Romero i Omar Tubau són els cinc intèrprets d’aquesta peça i Núria Vila n’és l’escenògrafa. “El millor ha estat enfrontar-nos a nosaltres mateixos i a l’espiritualitat des del cos i la dansa”, comenta Andrés Corchero, que en aquesta peça es vol acostar a la mística, l’experiència que busca la unió de l’ànima humana amb la divinitat.

La recerca ha dut els membres de la companyia a inspirar-se en textos que parlen de misticisme des de diferents vessants: Octavio Paz, Santa Teresa de Jesús, Simone Weil... Amb accions mínimes, escolta profunda, esforç i sacrifici exploren l’esperit com a força que dona sentit al cos.

20.CLOSERThomas Noone s’endinsa en la gestualitat del clown a Closer

Closer, de Thomas Noone, ofereix una visió de 270° a l’espectador. És un espectacle ideat per a espais no convencionals. Suma elements àgils i vigorosos del clown a la coreografia per buscar la intersecció amb els codis del circ.

La peça indaga en les relacions de l’ésser individual amb el col·lectiu. A quina distància podem estar d’algú? Quant mostrem de nosaltres mateixos? Fins a quin punt ens coneixem? Quina acció ens trairà i quan ens traïm a nosaltres mateixos? Una peça per a sis intèrprets que aniran teixint una xarxa de relacions a través d’una dansa molt expressiva i acrobàtica.

Coreografiat i dirigit per Thomas Noone, Premi Ciutat de Barcelona, Closer compta amb l’assistència de Núria Martínez aquest espectacle compta amb els ballarins: Alba Barral, Javier G. Arozena, Jeronimo Forteza, Eleonora Tirbassi, Gemma Güell i Pierfrancesco Porrelli. El compositor Jim Pinchem ha escrit la música original i Maz Glaenzel ha dissenyat l’escenografia.