PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La dissenyadora de moda Krizia Robustella pronunciarà la lliçó inaugural de l’acte d’inici de curs de l’Escola Illa

L’Escola Illa celebra, el dimarts 26 de setembre, l’acte acadèmic d’inici de curs. Serà a les 10 del matí a l’Auditori del Vapor Llonch. La lliçó inaugural anirà a càrrec de la dissenyadora de moda, Krizia Robustella.

Aquest 2017-2018, l’Illa tindrà com a lema “Ad libitum”, una expressió llatina, molt comuna en el camp musical, que significa "al gust de cadascú" o "a voluntat" i que fa referència a la llibertat expressiva personal, un tret que es considera fonamental a l'escola pel que fa a l'aprenentatge de cada alumne.

Les classes a l’Escola Illa, però, es van iniciar el 15 de setembre. En total, 144 alumnes estudiaran un dels tres cicles formatius de grau superior del centre municipal: Gràfica Publicitària, Il·lustració i Estilisme d’Indumentària. Un any més, com ja és habitual a l’Illa, el curs s’ha iniciat amb les places ofertes de nou ingrés, pel que fa als ensenyaments reglats, cobertes. Un fet que confirma que el centre té un projecte d’educació artística i disseny de caràcter públic consolidat a la ciutat.

Entre les actuacions dels primers dies, l’Escola porta a terme unes jornades d’acollida de l’alumnat. En aquest marc, la darrera activitat lligada a l’inici de curs serà l’acollida a les famílies dels estudiants dels cicles reglats i també dels Tallers Infantils d’Art, que es portarà a terme el proper dimecres, 25 d’octubre a les 7 de la tarda.

Així mateix, durant aquest curs Illa vol continuar mantenint i consolidant les col·laboracions que ha establert amb diferents entitats, institucions públiques i privades i empreses, amb l’objectiu que l’alumnat mantingui constantment una vinculació directa amb la realitat professional i artística.

Tallers d’Art

Pel que fa als ensenyaments no reglats, l'Escola Illa oferirà un any més el programa Illa Oberta Tallers d'Art, un espai obert a tothom, sense cap condició d'edat ni experiència, amb uns tallers que permeten a l'alumnat fer un aprenentatge continu i progressiu. L’oferta per aquest 2017-2018 és àmplia i variada i comprèn cursos d’àmbits diversos: dibuix, fotografia, ceràmica, arts and crafts, infantils i seminaris. Els tallers s’iniciaran a partir del 2 d’octubre, en diferents formats, durades, preus i horaris, compresos entre les 17.30 i les 21.30 h. Encara està obert el període de matriculació per a tots els cursos. Més informació

Sobre Krizia Robustella

Krizia Robustella és una firma de moda nascuda a Barcelona i autodefinida com a “Sport Deluxe” o també "Chandalismo style", que pren com a referència les peces esportives de les últimes dècades per crear un univers propi, en què la comoditat i allò informal i urbà es fon amb el luxe i el luxe es transforma en formes i teixits. Les seves col·leccions han portat l'esport al món de la passarel·la. Presenten peces amb molt de color i amb un fort component artístic i gràfic. Per això fa servir estampats i prints i ha col·laborat amb diversos artistes com David Méndez.

Robustella es va formar a l'Escola Superior de Disseny i Moda Felicidad Duce i el 2006 va obrir el seu propi taller. Ha desfilat a Cibeles i també en diverses edicions del 080 Barcelona Fashion i ha rebut diversos reconeixements com el Premi Bressol de la Generalitat de Catalunya per a joves dissenyadors catalans.

És també professora dels estudis de moda a IDEP Barcelona. Escola Superior d'Imatge i Disseny. Ha vestit artistes com Steve Aoki o Nicki Minaj i ja té 13 col·leccions i una botiga pròpia al barri del Born de Barcelona.