PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Subvenció de més d’1,6 milions d’euros de la Diputació de Barcelona per contractar persones en atur

La Junta de Govern ha aprovat avui acceptar la subvenció d’1.666.283,84 € atorgada per la Diputació de Barcelona per contractar persones en atur per a realitzar obres i serveis en benefici del conjunt de la ciutat.

L’Ajuntament de Sabadell s’encarregarà de desenvolupar aquest projecte durant el 2017 i 2018 adreçat, sobretot, a aquells col·lectius que tenen més dificultats a l’hora d’accedir al mercat laboral.

En total la subvenció que s’aprova avui permetrà la contractació de 60 persones, la majoria de les quals, per un període de sis mesos.

Gràcies al projecte, a més, se’ls proporcionarà l’experiència laboral, els coneixements i les habilitats necessàries que els capacitin professionalment i possibilitin la seva inserció posterior al mercat de treball.

A més de personal tècnic i administratiu, per dur a terme diferents serveis, en aquesta edició les persones participants desenvoluparan treballs vinculats a l’àmbit de la construcció, pintura, fusteria, neteja viària i jardineria. Les contractacions s’efectuaran de forma esglaonada fins a final d’any. Les ofertes de feina s’aniran publicant periòdicament al web www.sabadelltreball.cat.