PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Els centres cívics de la Creu Alta - Cal Balsach i de Ca n’Oriac perllonguen l’horari d’obertura fins a mitjanit

Cívic 1

Els centres cívics de la Creu Alta - Cal Balsach i de Ca n’Oriac perllonguen l’horari d’obertura fins a mitjanit, mesura que de forma experimental es posa en pràctica a partir del dimecres 1 de març. Aquesta prova pilot neix de les reunions de valoració de funcionament dels centres cívics mantingudes entre el consistori i les entitats usuàries.

El Centre Cívic de la Creu Alta obrirà fins a les 12 de la nit els dimarts i dijous i, a més, els dissabtes romandrà obert fins a les 11. Per la seva part, el Centre Cívic de Ca n’Oriac perllongarà l’horari els dissabtes, fins a les 11 de la nit.

Aquesta experiència és fruit de les sessions de valoració que es van emprendre l’any passat en alguns equipaments de la xarxa de centres cívics de la ciutat amb les entitats que habitualment hi desenvolupen les activitats. Tot i que la valoració en general era positiva, algunes de les Cívic 2entitats van manifestar la necessitat de poder disposar d’algun equipament que perllongués l’horari més enllà del que actualment és vigent: fins a les 9 del vespre els dies feiners i fins a 2/4 de 9 del vespre els dissabtes.

En paraules de la regidora de Participació i Atenció Ciutadana, Glòria Rubio, “l’Ajuntament vol donar d’aquesta manera resposta a les necessitats de les entitats usuàries dels equipaments aprofitant els recursos existents i explorant noves vies de col·laboració”.

Els centres cívics romandran oberts per acollir activitats prèviament concertades, per la qual cosa les entitats que així ho desitgin hauran de sol·licitar-ho per mitjà del tràmit en línia del web municipal o bé presencialment a qualsevol oficina d’atenció ciutadana.