PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Govern iniciarà un procés de negociació amb la plantilla de Ràdio Sabadell a través d’una mediació externa

El Govern municipal ha proposat als membres de la plataforma SabadellDiuProu una mediació externa. Des de l’Ajuntament s’ha ofert contractar una mediació que elabori un informe de la situació de Ràdio Sabadell, amb l’objectiu de determinar els punts de conflicte, tant laboral com relacional, així com les accions a seguir. A més, i atès que una de les queixes de la plataforma és la impossibilitat d’assumir la programació tal com està plantejada, l’Ajuntament ha ofert crear en les properes setmanes una taula mixta, entre direcció, treballadors i gerència, que avaluï la programació. L’objectiu és extreure’n idees de consens i que la direcció presenti al Consell d’Administració una proposta.

En aquesta primera reunió tècnica, s’ha acordat establir una taula estable de diàleg, almenys fins que la mediació estigui en marxa.

Reivindicacions satisfetes

Fruit de les reunions dels darrers mesos, així com dels compromisos adquirits amb la plantilla, des del gener del 2017 tot el personal de Ràdio Sabadell està incorporat en contracte a la plantilla. A més, s’ha contractat un redactor de cap de setmana i la direcció està valorant altres reestructuracions per reforçar els departaments que més ho necessiten.

Com ja havia fet anteriorment, el Govern ha traslladat el compromís de mantenir la plantilla actual, així com el fet que s’està estudiant la millor fórmula per a la presència estable del representant dels treballadors als consells d’administració.