PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Dos espectacles de circ i una mostra d’artistes residents a l’Estruch

Aquest cap de setmana, més circ i tastets d’obres en construcció

Demà, divendres 24 de febrer, l’Estruch acollirà dos espectacles de circ per a tots els públics. A les 9 del vespre, MiraT, de Circ Pànic, es podrà veure a La Vela, al preu de 10 € els adults i 5 € els menors de 12 anys. Abans i després –a 2/4 de 9 i a les 10 del vespre–, a l’Estruchbar, el públic tindrà l’oportunitat de gaudir d’una càpsula de circ gratuïta de 18 minuts: Pausa de Katerina Tsiantou.

12.Mirat WebMiraT, de Circ Pànic

Aquesta obra vol ser una invitació a la reflexió sobre la fràgil condició de l'ésser humà, una proposta per reflexionar sobre l'equilibri il·lusori de la vida, on en qualsevol moment cadascun de nosaltres es pot trobar en una situació límit. A la pista, un home i una gran balança que, jugant amb pesos i contrapesos, empren un viatge a la constant recerca dels límits de l'equilibri. Aquest viatge per la geometria de l'estructura és també interior i, per tant, simbòlic. És un mirar-se i també exposar-se a la mirada dels altres. Mirar la pròpia solitud i transcendir-la exposant-la al bell mig de la pista.

Pausa, de Katerina Tsiantou                                                                                                               
Calma

Es tracta d’una càpsula de circ que es desenvolupa sobre un element original, una xarxa aèria amb barra i giratori, que es contraposa amb els ritmes frenètics de la música electrònica. De vegades, quan anem amb les presses del dia a dia, hi ha algú que decideix aturar-se i deixar que la resta passi per davant. Així és com la protagonista de l’espectacle es troba en una xarxa que l’atrapa i es deixa anar. Fa voltes, girs, es deixa caure, no sap si escapar-se o quedar-se a la xarxa.

tempesta23Mostra de diverses creacions que s’estan gestant a l’Estruch

L’endemà, el dissabte 25 de febrer, l’Estruch acollirà la jornada Després de la calma, la tempesta, en què participen diversos artistes residents, que proposen compartir, mitjançant tallers, mostres del treball que duen a terme en aquest moment. L’objectiu és reflexionar sobre un fet generacional debatut entre la resignació i la lluita. Per participar en alguna de les sessions no calen coneixements previs i és preferent la inscripció prèvia al centre.

Els tallers de la jornada són: No hope kids (11.30 h), Paraula o ritme, taller de traducció electrònica (16 h), Revolutionary patern (18.30 h), El programa se ha abierto debido a un error (20.30 h), Cuando tu canción fluye a través de mi (21 h) i Ghwar Dub Sons en acústic (10.30 h).

Concert de blues

D’altra banda, el dissabte 25 de febrer, a les 9 del vespre, Blues Captain actuarà al teatre de Ca l’Estruch. Es tracta d'una banda formada a Sabadell l'any 2013. El seu estil té com a fil conductor el blues-rock, practicat d'una manera molt enèrgica.

Més informació, aquí.