PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Alumnes de l’Escola Illa participen en el concurs de creació de disseny de productes Spridd Limited Edition Collection

L’alumnat de l’Escola Illa ha participat en el concurs Spridd Limited Edition Collection, organitzat per Ikea Sabadell, on han pogut col·laborar en els dissenys de la marca. Amb aquest certamen, l’escola de disseny municipal, a més de sumar una nova col·laboració, s’avança en la connexió entre el món acadèmic i professional escolaillaconcurs23posant alhora de manifest les noves mostres del talent local dins el món del disseny.

Els guanyadors a Sabadell –alumnat de l’Illa– pel que fa a la categoria d’incorporació de nou producte a la col·lecció d’edició limitada han estat: primer premi per a Berta Carretero, de 1r d’Il·lustració; 2n premi per a David Hurtado, de 2n de Gràfica Publicitària, i 3r premi per a l’Anna Romero, de 1r d’Il·lustració.

L’altra categoria ha estat la de la creació del 5è estil d’estampat per a la col·lecció i els guardonats han estat: Laia Barbero, de 2n de Gràfica Publicitària, que ha rebut el 1r premi; Cristina López, de 2n de Gràfica Publicitària, que ha quedat segona, i Viena Boedo, de 1r d’Il·lustració, amb el 3r premi.

El concurs s’ha portat a terme als municipis on la marca té botigues i s’ha obert en cada cas a escoles de disseny situades en aquestes ciutats. Les propostes guanyadores a cada lloc han estat les més votades pels clients de cadascun dels establiments.