PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El nou Programa 30+ d’inserció laboral permetrà la contractació d’una cinquantena de persones

El projecte busca la inserció laboral de persones entre 30 i 45 anys 30

L’Ajuntament de Sabadell ha posat en marxa el Programa 30+30+ per a la inserció laboral de persones en situació d’atur d’entre 30 i 45 anys i amb un baix nivell formatiu. L’objectiu és aconseguir la contractació d’almenys una cinquantena de persones per a un període de sis mesos.

El proper 8 de febrer, a partir de les 10:30 del matí es farà una sessió informativa a l'Auditori del Vapor Llonch per explicar aquest programa. Per assistir-hi cal emplenar el següent formulari.

A la sessió s’informarà a les empreses del territori, es detectarà oportunitats laborals, recollirà la descripció del lloc de treball i s’assessorarà en la definició del perfil professional més adient.

Les empreses que contractin persones del col·lectiu esmentat es podran beneficiar d’una subvenció econòmica del SOC de fins a 5.896,8€, sempre que el contracte sigui a jornada completa, igual o superior a 9 mesos (o la part proporcional, sempre que el contracte sigui d’un mínim de 6 mesos).

Pel que fa a la vessant formativa del programa, segons les competències tècniques i transversals de la persona seleccionada es dissenya una formació a mida que encaixi amb el lloc de treball. Es farà l’assessorament i acompanyament a l’empresa durant tot el procés de sol·licitud de l’ajut econòmic per a la contractació, així com el seguiment i acompanyament en el procés d’adaptació i manteniment del lloc de treball.

Les empreses interessades poden consultar les bases per accedir a les subvencions o poden sol·licitar més informació per mitjà del següent formulari.