PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Campanya per fomentar la compra als mercats de marxants de Sabadell

Aquest mes de gener, els Mercats de marxants de Sabadell estrenen campanya de promoció amb l’objectiu de posar en valor l'experiència, la qualitat, la confiança i la varietat que caracteritza l'oferta dels mercats municipals. Sota l’eslògan: Vine als teus mercats setmanals, són un encant!, es pretén fomentar l’assistència de mercats carrer 17la ciutadania als mercats de marxants.

La campanya fa difusió, mitjançant cartells i díptics informatius, dels 6 mercats ambulants setmanals existents a la ciutat. Informa dels dies d’obertura, els horaris i la seva localització, així com també l’oferta de productes que es poden trobar en els mateixos, com ara productes tèxtils i de calçat, drogueria, perfumeria i parament de la llar, entre d’altres.

Tal i com assenyalada la tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat i regidora de Comerç, Marisol Martínez, “els mercats ambulants generen activitat econòmica i ajuden a dinamitzar comercialment la zona on s’ubiquen. Per aquesta raó, cal dignificar-los i promoure el seu valor de mercats de carrer, que ofereixen productes assequibles, un tracte proper i una experiència de compra diferent que també forma part de l’oferta comercial de la ciutat”.

A banda d’aquests mercats, la ciutat també disposa d’un dedicat a les antiguitats, els diumenges, al costat del Mercat Central, i un altre de productes agrícoles, també al voltant del Mercat Central, de dimarts a dissabte.

El total de parades amb activitat comercial és de 474, distribuïdes en els següents mercats setmanals:

  • Dilluns: Mercat Central, amb 57 parades
  • Dimarts: Mercat de la Creu Alta, amb 58 parades
  • De dimarts a dissabte: Mercat de Productes Agrícoles, amb 25 parades
  • Dimecres: Mercat de Torre-romeu, amb 6 parades
  • Dijous: Mercat Campoamor, amb 75 parades
  • Dissabte: Mercat dels Merinals, amb 75 parades
  • Diumenge: Mercat Costa i Déu, amb 120 parades, i Mercat d’antiguitats i col·leccionisme, amb 58

La nova campanya s’emmarca en el Pla de Mandat 2016-2019 de Sabadell que, entre d’altres mesures, té l’objectiu de millorar i promocionar el comerç de proximitat i els mercats ambulants.