PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Club de Tennis Sabadell és rebut a l’Ajuntament

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha rebut aquest vespre una representació del Club de Tennis Sabadell, encapçalada pel seu president, Manel Giménez. L’entitat, una de les més emblemàtiques de la ciutat, compta actualment amb els equips masculí i femení absolut de tennis competint a la Primera Categoria Espanyola. La recepció ha tingut lloc a l’Ajuntament (pl. de Sant Roc, 1).

L'equip femení absolut va aconseguir la permanència a la màxima categoria després de quedar en setena posició i guanyar l'eliminatòria de promoció. D'altra banda, l'equip masculí va proclamar-se campió de la segona categoria i va ascendir directament a la màxima divisió. Tenir tant l’equip masculí com femení en Primera és un gran mèrit per a qualsevol entitat, atès que només hi competeixen 8 equips de tot l’Estat en homes i 8 en dones. Un mèrit només a l’alçada de clubs com el Barcino, el RC de Tennis Barcelona, el Chamartin i també el Club de Tennis Sabadell.

Durant la trobada, l’alcalde ha agraït al Club de Tennis que “porteu el nom de Sabadell més enllà de les nostres fronteres, perquè Sabadell és el que és gràcies a les seves entitats i al seu esforç i constància”. I ha afegit “en nom de l’Ajuntament és un orgull que estigueu en la màxima categoria”. Per la seva banda, el president del Club de Tennis, ha assenyalat que “continuarem treballant amb la màxima dedicació pel bé de l’esport i de la ciutat. De fet, enguany és un orgull tenir tant l’equip femení com el masculí en primera categoria, ja que fem honor als 84 anys dels club”.

El club de Tennis Sabadell té actualment 2.800 socis i més de 600 esportistes federats. També compta amb escoles d'iniciació i competició de tennis, de natació, de gimnàstica esportiva i un casal/esplai esportiu, entre altres activitats. Així mateix, organitza un pla de promoció de tennis per a les escoles de Sabadell, en col·laboració amb el Consell Esportiu.

En el vessant organitzatiu, destaca l'Open Internacional de Tennis Ciutat de Sabadell, al mes d'octubre, a banda d'organitzar campionats catalans i estatals de totes les categories. També organitza un campionat obert d'esquaix que forma part del programa esportiu de Festa Major.