PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Govern municipal expressa la seva satisfacció per la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea sobre la normativa espanyola en matèria de desnonaments

Davant la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea sobre la normativa espanyola en matèria de desnonaments, el Govern municipal de Sabadell vol expressar la seva satisfacció i esperança, tot valorant la decisió del tribunal com una oportunitat i un important pas endavant en la protecció de les persones i famílies més fràgils. 

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha afirmat que “la sentència suposa un significatiu avenç pel que fa al respecte a un dret fonamental com és l’habitatge i amplia els mecanismes per protegir aquells ciutadans i ciutadanes amb risc de perdre l’habitatge”.

Per això, l’alcalde ha expressat “la meva satisfacció, atès que la decisió del tribunal europeu permetrà suspendre un procediment d’execució hipotecària fins que el jutge hagi pogut analitzar l’existència o no de clàusules abusives al contracte”.

Joan Carles Sánchez també ha demanat que “amb la màxima urgència s’aturin els desnonaments i es continuï treballant per impedir que les famílies puguin perdre l’habitatge”.

Per últim, el Govern municipal ha lamentat que aquest canvi substancial no s’hagi abordat fins ara i demana al Govern Central que la reforma es faci efectiva amb la màxima celeritat possible, tot buscant la màxima protecció de les persones i famílies més vulnerables.