PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Vapor Llonch acull la presentació pública d’ACACER

    ACACER representa el 56% d’entitats acreditades de tot Catalunya

L'Associació Catalana d'Agències de Col·locació i Empreses de Recol·locació, ACACER, de la qual forma part el Vapor Llonch, és una associació empresarial que neix al mes juliol de 2012 per defensar i representar els interessos dels seus associats. L’objectiu prioritari és actuar com a interlocutor davant de l'Administració Pública, defensant en tot moment els drets de les seves entitats representades.

L'Associació Catalana d'Agències de Col·locació i Empreses de Recol·locació (ACACER) celebrarà l’Assemblea General demà, 12 de març, al Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis). A continuació tindrà lloc un acte anomenat “El futur de les agències de col·locació”, en què els assistents podran conèixer de primera mà l'actual paper d’aquestes entitats a Catalunya i el seu futur. L’acte públic s’iniciarà les 12 del migdia i comptarà amb la participació del president d’ACACER, Àngel Buxó, que farà una presentació de l’entitat. Després tindrà lloc la intervenció de Ramon Bonastre, secretari general d’Ocupació i Relacions Laborals del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i Víctor Santa-Bárbara, director provincial i coordinador territorial en la Comunitat Autònoma de Catalunya del SEPE. 

ACACER representa el 56% d’entitats acreditades com a Agències de Col·locació i/o Empreses de Recol·lecció a Catalunya. Són entitats i empreses lliurement associades i d’entre els seus socis es troben: empreses privades, centres de formació, entitats del tercer sector, administracions locals, ETT, consultories i associacions empresarials.

Els socis d’ACACER, repartits per tot el territori català, donen servei tant a empreses com a persones desocupades i fan tasques d'assessorament, orientació, formació, intermediació i inserció, a més a més de complir gran número de requisits i obligacions per estar acreditades, fet que suposa un cost afegit que es suma al dels serveis que s’ofereixen.