PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Uns 600 alumnes de sis instituts de Sabadell participaran dimecres en una trobada del projecte Tutoria Entre Iguals

A la jornada, que se celebrarà al matí de 10 a 1, hi prendran part els instituts Vallès, Pau Vila, Escola Industrial, Jonqueres, Arraona i Ribot i Serra i tindrà com a fil conductor l’Ultimate, que es juga amb un disc volador o frisbee i que s’ha escollit per la seva filosofia similar als valors del TEI. Serà la trobada més gran de Catalunya d’aquesta modalitat esportiva. És per això que representants d’aquest esport i de la Federació Catalana d’Ultimate hi seran presents per col·laborar en les tasques de coordinació i suport.

Amb el programa Tutoria Entre Iguals, es facilita el procés d’integració dels alumnes que s’incorporen al centre educatiu. El fet de proposar-los un referent afavoreix la cohesió, treballant l’autoestima dels nois i noies i reduint els nivells d’inseguretat en alguns espais.

Desenvolupament de la jornada

A la trobada de dimecres, seguint les normes de l’Ultimate, no hi haurà àrbitres. Al final de cada partit, els dos equips que hi han jugat es reuneixen en cercle per comentar-ne el desenvolupament i valorar el rival a partir de l’ús de normes, contacte físic, imparcialitat, autocontrol i comunicació. En aquest marc, l’alumnat de l’Institut Vallès, que integra l’Ultimate dins la programació d’educació física, n’explicaran la reglamentació bàsica a la resta de participants i després es faran partits entre formacions integrades per una barreja d’alumnes de tots els centres. Durant la jornada, estudiants del cicle formatiu d’animació i activitats físiques i esportives de l’Institut Agustí Serra ajudaran en tasques de control.