PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Els organismes autònoms IAS i ATSA s’adhereixen al conveni laboral de l’Ajuntament

Els organismes autònoms IAS i ATSA s’adhereixen al conveni laboral de l’Ajuntament

Aquesta adhesió es va aprovar al Ple del passat mes de març, amb l’objectiu d’equiparar les condicions laborals i retributives –com en el sistema d’ordenació de llocs de treball i de carrera– dels treballadors amb els de la resta de l’Ajuntament.

En el cas de l’IAS, a més, es busca millorar les condicions laborals dels informàtics per atraure talent en un àmbit estratègic per a l’Ajuntament i ordenar i adaptar a la normativa les eines de planificació de personal –relació de llocs de treball i plantilla– per permetre una integració ordenada i fàcil a l’Ajuntament si se n’acordava la dissolució.

Als treballadors d’aquest organisme, l’adhesió al conveni els comportarà obtenir uns conceptes retributius que no tenien, com ara triennis, i altres complements, com la jornada partida, la plena dedicació, etc. Amb això deixaran de cobrar per incentius, una petició reiterada des de fa anys pels seus representants i directius.

En el cas de l’ATSA, l’adhesió s’ha fet amb el consens de la part social i els treballadors, ja que disposaven d’un conveni propi. En aquest cas se’ls han mantingut algunes especificitats pròpies del seu àmbit.

En ambdós casos les negociacions s’han fet de manera col·lectiva, amb total acord per part dels sindicats.