PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Comencen les obres de reparació de ferms i asfalt a diferents carrers de Sabadell

Aquesta setmana es portaran a terme les obres de reparació de ferms a diferents carrers de la ciutat. Avui comencen els treballs de reforç d'un tram de calçada del carrer del Portal de la Floresta i l’estesa d'una nova capa d’asfalt, així com la reparació i anivellament de les reixes existents i la reposició de les marques vials en el tram afectat. Les obres tenen un pressupost de 28.000 euros.

Per portar a terme aquestes obres caldrà tallar al trànsit dels carrers del Portal de la Floresta i del Romaní, des de la cruïlla amb el carrer de les Palmeres i fins al carrer de la Prada. Aquest tall, que es fa des d’avui i fins al migdia de divendres, comportarà desviar els autobusos que entren al Portal de la Floresta i traslladar la parada existent a la cantonada d’aquest carrer amb el del Romaní. La parada provisional serà la cantonada de les Palmeres i de la Prada.

Obres a Fernando Poo

També s’actuarà a partir de demà per renovar la capa superficial de trànsit de tot el carrer de Fernando Poo, que consistirà en la preparació del paviment existent i en l'estesa d'una nova capa, amb més espessor que l’existent ara. Així s'aconseguirà un reforç estructural de tot el paquet de ferm. Es faran també uns treballs similars al tram del carrer de la Gran Canària, entre els carrers de Formentera i d'Eivissa.

A partir de demà es tallarà el trànsit, tot i que a primera hora i al final de cada jornada es permetran els accessos als garatges particulars dels trams afectats.

Aquestes reparacions són una resposta a diverses demandes veïnals i s‘emmarquen en els treballs a les vies del conjunt de la ciutat, per posar al dia i millorar carrers i voreres, que en alguns casos estan molt malmesos per una manca de manteniment de massa anys”, ha explicat el tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez.