PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Publicat: 09-08-2019

Festa Major Sabadell 2019, afectacions a la mobilitat del transport urbà

 MOU TE AMB TRANSPORT PÚBLIC FM2019

 

ESPAI CONCERTS A L'AV DE FRANCESC MACIÀ

Dimarts 3 i fins dimarts 10 de setembre

Tancament de l’av de Francesc Macià, des de la pl. de Catalunya i fins el c. de Pi i Margall pel muntatge de l’escenari de la Festa, des del dimarts dia 3 a les 9.30h i fins dimarts dia 10 a les 18h.

Recorreguts de les línies L1 - L5 - L55 i L8

· La línia L1 (en tots dos sentits): recorregut habitual.

· Les línies L5 i L55 (en tots dos sentits) circulen des de la rda. de Zamenhof, c. de Prat de la Riba, c. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys fins a av. de Francesc Macià on recuperen els recorreguts.

· La línia L8 (en tots dos sentits) circula des de la rda. de Ponent, c. de Prat de la Riba, c. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys, av. de Francesc Macià on recupera el recorregut habitual.

1 EIX MACIÀ FM2019  

 

FIRA D’ATRACCIONS

Dimecres 4 i fins dimarts 10 de setembre

Tancament de l’av. de Francesc Macià, des del c. de Pi i Margall a la pl. de la Concòrdia per la fira d’atraccions, des del dimecres 4 a les 15h i fins al dimarts 10 de setembre a les 9h.

Recorreguts de les línies L1 - L3 ( dissabtes) L5 - L55 i L8

· Les línies L1 i L3 (en tots dos sentits) fan el recorregut des de la pl. de la Creu Alta per ctra. de Prats i c. de Francesc Layret on recuperen el seu recorregut habitual.

· Les línies L5 i L55 sentit Can Rull i Can Llong circulen des de la rda. de Zamenhof, c. de Prat de la Riba, c. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys, via Augusta i av. dels Paraires on recuperen els recorreguts.

En sentit les Termes des de l’av. dels Paraires, via Augusta, av. de Lluís Companys, c. d’Andreu Nin, c. de Prat de la Riba i recuperen el recorregut a la rda. de Zamenhof.

· La línia L8 (en tots dos sentits) circula des de la rda. de Ponent, c. de Prat de la Riba, c. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys, via Aurèlia i c. de Jaume I on recupera el recorregut habitual.

2 EIX MACIÀ FIRA FM2019  

 

CENTRE

Dijous dia 5 de setembre a les 20h i fins les 24h.

Tancament de la zona centre, des del pg. de Manresa i fins a la Rambla amb c. de La República.

Les línies fan els recorreguts de dissabtes.

3.1 CENTRE FM2019

Divendres dia 6 de setembre a les 15h. i fins dissabte 7 a les 15h.

Tancament de la zona centre, des del pg. de Manresa i fins la Rambla amb c. de la República.

Les línies fan els recorreguts de dissabtes.

3.2 CENTRE FM2019

Dissabte 7 de setembre de les 15h i fins les 24h.

Tancament de la zona centre, des de la via de Massagué i fins la Rambla amb la Gran Via.

- La línia L1 en sentid nord circula des de la rda de Zamenhof per l’av. 11 de Setembre, ctra. de Prats i Francesc Layret, av de Josep Tarradellas on recupera el recorregut.

 En sentid sud circula des de l’av de Josep Tarradellas, pl. de la Concòrdia, c. de Francesc Layret, av de l’11 de Setembre, rda de Zamenhof i c. de Gràcia al Mercat Central.

-Les línies L2 i L3 en sentit nord circulen per ctra. de Barcelona, ctra. de Terrassa, c. de Joan Plans, Mercat Central, c. de Jovellanos, la rda. de Zamenhof, 11 de setembre, pl. Creu Alta, Francesc Layret i pl Concòrdia

En sentit sud des de l’av. de l’11 de Setembre, rda. de Zamenhof, c. de Gràcia i Mercat Central.

- Les línies L4, L5, L55 i L12 sentit la Roureda, Can Rull, Can Llong i Sant Quirze circulen des del c. de Sant Joan, c. Convent, c. de Vilarrúbias i la rda. de Zamenhof. L4 i L12 circulen desde la rda Zamenhof per c. de Gràcia i c de Calderon

-Les línies L5 i L55 continuen per la rda. de Zamenhof i no fan servei al Mercat Central (en tots dos sentits). Les línies L4 i L12 van pel c. de Gràcia i Mercat Central.

En sentit L4 la Serra, L5 i L55 les Termes i L12 Estació Renfe Centre circulen des de la pl. del Mercat, c. de Jovellanos, la rda. de Zamenhof, la Gran Via i la pl. d’Antoni Llonch on recuperen els seus recorreguts habituals.

(les línies L5 i L55 no entren al Mercat Central)

- Les línies L7 i L10 en sentit Castellarnau i pl. de Picasso circulen des del c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof i c. de Gràcia.

En sentit Can Puiggener i Sant Julià circulen des del Mercat, c. de Jovellanos, la rda. de Zamenhof i c. de Vilarrúbias.

- Les línies L11 i L80 circulen, en tots dos sentits, des de la pl. d’Antoni Llonch per la Gran Via

REFORÇ DE LES LÍNIES CENTRALS:

El dissabte 7 de setembre es reforcen les línies F1 i F2 des de l’av. de Barberà amb pg. dels Almogàvers fins a la pl. de la Concòrdia, des de les 17.30 h fins a les 20 h.

El diumenge 8 de setembre es reforcen les línies F1 i F2 des de la rda. de Zamenhof (intercanviador) fins a l’av. de Matadepera, des de les 7 h fins a les 22 h i des de l’av. de Matadepera fins a l’av. de Barberà, des de les 17.30 fins a les 22 h.

El dilluns 9 de setembre es reforcen les línies F1 i F2 des de la rda. de Zamenhof (intercanviador) fins a l’av. de Matadepera, des de les 7 h i fins a les 21 h.

4 CENTRE FM2019

 

LA FESTA DE PUNTA A PUNTA

Diumenge 8 i dilluns 9 de setembre 

Tancament de l’Eix Central per la FESTA DE PUNTA A PUNTA, des de l’av. de Matadepera i fins a la pl. de la Creu de Barberà.

Inici del tancament: Diumenge 8 a les 7 h des de l’av. de Matadepera (pl. del Pi) fins a l’av. de Barberà (plaça de la Creu de Barberà).

Obertura: dilluns 9 de setembre a partir de les 18 h s’aniran obrint els carrers.

Línia F1

Sentit Can Deu: des del pg. d’Espronceda circula per la ctra. de Barcelona, ctra. de Terrassa, c. de Joan Plans, Mercat Central, c. de Jovellanos, rda. de Zamenhof, pl. de Catalunya, c. de Prat de la Riba, av. de Lluís Companys, pl. d’Olímpia, via Aurèlia, pl. de la Concòrdia, av. de Josep Tarradellas, pl. d’Espanya, av. d’Estrasburg, rda. d’Europa, rda. de la Roureda, rda. de Collsalarca on recupera el seu recorregut habitual per la Plana del Pintor a Can Deu.

En sentit Estació Sud: Can Deu, av. de Matadepera, rda. de la Roureda, rda. d’Europa, av. d’Estrasburg, Gran Via, pl. d’Espanya, av. de Josep Tarradellas, pl. de la Concòrdia, c. de Jaume I, av. dels Paraires, av. de Lluís Companys, c. de Prat de la Riba, rda. de Zamenhof, c. de Gràcia, c. de Calderón, rda. de Ponent, ctra. de Barcelona fins al pg. d’Espronceda i Estació Sud.

· La F1 no fa parada en l’intercanviador de la rda. de Zamenhof.

Parades més properes: sentit nord a la pl. del Sastre.

Sentit sud a la rda. de Zamenhof-Corominas. 

Línia F2

Sentit Sant Julià: des de la Creu de Barberà circula per la ctra. de Barcelona, ctra. de Terrassa, c. de Joan Plans, Mercat Central, c. de Jovellanos, rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias, Gran Via, pl. d’Espanya, av. d’Estrasburg, rda. d’Europa, rda. de la Roureda, rda. de Collsalarca i Sant Julià.

En sentit la Creu de Barberà: Sant Julià, av. de Matadepera, rda. de la Roureda, rda. d’Europa, av. d’Estrasburg, Gran Via, c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof, c. de Gràcia, c. de Calderón, rda. de Ponent, ctra. de Barcelona fins a la Creu de Barberà.

Línia F3

Fa el recorregut habitual dels dies festius.

Línia F4

Fa el recorregut habitual dels dies festius.

Línia F5

Sentit Castellarnau: des de Castellarnau i fins a av. dels Paraires fa el recorregut habitual, c. d’Andreu Nin, c. de Prat de la Riba, rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias, Gran Via, pl. d’Antoni Llonch on recupera el seu recorregut habitual fins a les Termes.

En sentit Les Termes: des de les Termes fa el recorregut habitual fins a la rda. de Zamenhof, c. de Prat de la Riba, c. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys, av. dels Paraires on fa la volta per recuperar el seu recorregut habitual fins a Castellarnau.

5 PUNTA A PUNTA FM2019

 

BALLS DE FESTA MAJOR

Av. de Barberà

Dissabte 7 de setembre a les 7.30 h es talla l’av. de Barberà davant de la pl. del Mestre Planas fins a la finalització del servei.

· Les línies circulen per la carreterra de Barcelona, c. de Brutau i l’av. de Barberà.

Av. de la Concòrdia

Es talla el diumenge 8 de setembre (ja està tallada per la Festa de punta a punta).

· Les línies circulen per la pl. d’Espanya i l’av. de Josep Tarradellas.

6 AV.BARBERÀ BALLS FM2019  

 

CURSA POPULAR I MITJÀ MARATÒ

Diumenge 8 de setembre              

Tancament del c. de Sol i Padrís des de les 7 h fins a les 14 h.

Sortida a les 9 h: passeig de Sant Oleguer amb av. de Pablo Iglesias (baixada a la Bassa), c. de Brutau, av. de Barberà, c. de Clemència Isaura, ctra. de Barcelona, c. d’Horta Novella, c. de Sant Pere, c. de Sant Pau, pl. de Sant Roc, c. de Sant Quirze, c. d’en Font, c. de l’Escola Industrial, c. de Gràcia, pl. de Granados, rda. de Zamenhof, via de Massagué, pg. Manresa, pg. de la Plaça Major, Rambla, av. de Barberà, c. Sallarés i Marra i pg. de Sant Oleguer.

Durant el transcurs de la cursa, les línies d’autobús no podran fer les parades de l’intercanviador de la rda. de Zamenhof, circularan per la Gran Via.

7 CURSA POPULAR FM2019  

 

BICICLETADA

Dilluns 9 de setembre

Tancament de la rda. de Ponent des de la crta de Terrassa i fins la pl. de Catalunya

de 8h a 14h

Sortida a les 11h i recorregut : rda. de Ponent, crta. de Terrassa, pg. de Can Feu, c. de Mèxic, c. de Fuerteventura, c. de Canadà, c. de les Antilles, rda. del Jean Monnet, rda. d’Europa, ptge. de Moscou, via d’Alexandra, av. de l’Andreu Nin, c. del Manuel de Falla, ctra. de Terrassa i arribada a rda. de Ponent. 

 

CASTELL DE FOCS

Dilluns 9 de setembre

Des les 21.30 h fins a les 22.45 h queden tallats al trànsit els carrers de Pi i Margall amb c. de Borràs, av. dels Paraires, av. de Lluís Companys des de via Augusta i fins a l’av. de Francesc Macià. El c. de Prat de la Riba des del c. de Rafael de Casanova i fins a la pl. de Catalunya, la rda. de Ponent des del c. de Valentí Almirall fins a la pl. de Catalunya i la rda. de Zamenhof des de la pl. de Catalunya fins al c. de la Unió.

Important: no es podrà circular per aquests carrers entre les 21.30 i les 22.45 h.

 

SERVEI NOCTURN DEL TRANSPORT URBÀ GRATUÏT

Línia N1: Espronceda - Ca n’Oriac - Can Deu

Divendres, dissabte i dilluns 

Sortida de Can Deu (pl. de la Primavera): av. de Matadepera, av. de la Concòrdia, c. de Jaume I, via Aurèlia, av. dels Paraires, av. de Lluís Companys, c. d’Andreu Nin, c. de Prat de la Riba, pl. de Catalunya, rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias, Gran Via, pl. d’Antoni Llonch, av. de Barberà i pg. d’Espronceda.

Sortida d’Espronceda (pl. de Picasso): pg. d’Espronceda, av. de Barberà, Gran Via, pl. d’Antoni Llonch, c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof, pl. de Catalunya, c. de Prat de la Riba, c. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys, av. dels Paraires, via Aurèlia, c. de Jaume I, av. de la Concòrdia, av. de Matadepera i pl. de la Primavera. 

Diumenge:

Sortida de Can Deu (pl. de la Primavera): av. de Matadepera, rda. de la Roureda, rda. d’Europa, av. d’Estrasburg, pl. d’Espanya, pl. de la Concòrdia, c. de Jaume I, via Aurèlia, av. dels Paraires, av. de Lluís Companys, c. d’Andreu Nin, c. de Prat de la Riba, pl. de Catalunya, rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias, Gran Via, pl. d’Antoni Llonch, c. de Latorre, ctra. de Barcelona i pg. d’Espronceda.

Sortida d’Espronceda (pl. de Picasso): pg. d’Espronceda, ctra. de Barcelona, c. de Latorre, Gran Via, pl. d’Antoni Llonch, c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof, pl. de Catalunya, c. de Prat de la Riba, c. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys, av. dels Paraires, via Aurèlia, c. de Jaume I, pl. de la Concòrdia, pl. d’Espanya, av. d’Estrasburg, rda. d’Europa, rda. de la Roureda, av. de Matadepera i pl. de la Primavera.

Divendres:

 • Sortides de Can Deu: de 23.20 a 4.45 cada 25 minuts.
 • Sortides del pg. d’Espronceda: de 23.30 a 4.55 cada 25 minuts.

Dissabte i diumenge:

 • Sortides de Can Deu: de 23.20 a 6.00 cada 25 minuts.
 • Sortides del pg. d’Espronceda: de 23.30 a 6.10 cada 25 minuts.

Dilluns:

 • Sortides de Can Deu: de 23.20 a 2.15 cada 25 minuts.
 • Sortides del pg. d’Espronceda: de 23.30 a 2.00 cada 25 minuts. 

Línia N4: La Serra - Can Rull - Els Merinals

Tots els dies:

Sortida El Poblenou: c. de Sau, rda. de l’Ebre, ctra. de Torre-romeu, pl. d’Antoni Llonch, Gran Via, c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof, c. de Prat de la Riba, c. d’Andreu Nin, via Alexandra, c. de Sant Isidor, c. de Juan Valera, ctra. de Terrassa i c. de La Palma (parada del mercat).

Sortida Els Merinals: c. de La Palma, c. d’Argentina, c. de Fuerteventura, ctra. de Terrassa, c. de Larra, c. de Sant Isidor, via Alexandra, c. d’Andreu Nin, c. de Prat de la Riba, rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias, Gran Via, pl. d’Antoni Llonch, ctra. de Torre-romeu, rda. de l’Ebre, c. de Sau i el Poblenou.

Divendres:

 • • Sortides del Poblenou: de 23.00 a 5.00 cada 30 minuts.
 • • Sortides dels Merinals: de 23.00 a 5.00 cada 30 minuts.

Dissabte i diumenge:

 • Sortides del Poblenou: de 23.00 a 6.30 cada 30 minuts.
 • Sortides dels Merinals: de 23.00 a 6.30 cada 30 minuts.

Dilluns:

 • Sortides del Poblenou: de 23.00 a 2.00 cada 30 minuts.
 • Sortides dels Merinals: de 23.00 a 2.00 cada 30 minuts.

PARADES PRINCIPALS DELS SERVEIS, RDA ZAMENHOF I PL. ANTONI LLONCH

Bus nocturn FM2019

 

 

ImprimeixCorreu-e

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 0829, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Contacta