PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Publicat: 12-07-2019

Afectacions al trànsit a la Rambla per obres

Amb motiu de les obres de canalització de la canonada d'aigua de CASSA entre el carrer de Cervantes i el carrer de Latorre, el dia 15 de juliol començaran a realitzar la canalització per calçada afectant a la Rambla entre el carrer de Cervantes i la Gran Via. Calendaris i afectacions segons la següent planificació:

Del 15 de juliol al 4 de setembre, tall del carrer de Zurbano a Rambla, accés d'entrada i sortida des del carrer del Sol únicament per veïns i serveis. En aquest tram de carrer s'implantarà la zona d'acopi de material.

Del 15 de juliol al 02 d'agost, ocupació carril de baixada de Rambla entre Zurbano i Duran i Sors, implica desviament del trànsit general sentit baixada de Rambla, des de Cervantes, pels carrers de Sol i Duran i Sors (excepte busos i camions que podran seguir circulant per Rambla). Sentit pujada obert al trànsit, però amb restriccions de capacitat.

afectació 1 miniatura 

Dia 03 d'agost, tall del carrrer de Duran i Sors a Rambla, accés d'entrada i sortida des del carrer del Sol únicament per veïns i serveis.

afectació 2 miniatura 

Del 05 d'agost al 16 d'agost, ocupació carril de baixada de Rambla entre Duran i Sors i Latorre (Gran Via), implica desviament de tot el trànsit sentit baixada de Rambla, des de Duran i Sors, pels carrers de Borrell i Sallarès i Plà (els autobusos urbans i els nocturns sentit sud seran desviats per Gran Via de la pl. Clara Campoamor a l'av. Barberà, i els camions pel c. Cervantes). Sentit pujada obert al trànsit general, però amb restriccions de capacitat.

 afectació 3 miniatura

Dia 17 d'agost, tall del carrer de Cervantes a Rambla, accés d'entrada i sortida des del carrer del Sol únicament per veïns i serveis.

afectació 4 miniatura 

Dia 18 d'agost diumenge, pas de carrer per Rambla amb Gran Via que es realitzarà en dues fases per tal de minimitzar l'afectació en aquest punt important.

Del 19 d'agost al 04 de setembre, ocupació carril de baixada de Rambla entre Cervantes i Zurbano, implica desviament del trànsit general sentit baixada de Rambla, des de Cervantes, pels carrers de Sol i Duran i Sors (excepte busos i camions que podran seguir circulant per Rambla). Sentit pujada obert al trànsit, però amb restriccions de capacitat.

afectació 5 miniatura 

 

ImprimeixCorreu-e

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 0829, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Contacta