PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Publicat: 21-09-2018

Entra en funcionament les àrees de "Petó i Adeu"

Al darrere any s’han efectuat actuacions de millora i pacificació de 25 entorns escolars per tal de millorar la seguretat i la qualitat de l’aire en aquests àmbits. Precisament entren en funcionament 3 àmbits més: els dels centres Escola Pia, del Carme i la Sagrada Família.

Al voltant d’aquests tres centres educatius, s’han pintat de vermell els passos de vianants i s’han instal·lat pilons per protegir les voreres. També entren en funcionament els nous espais de “Petó i Adeu”, zones d’aparcament reservades en horari d’entrada i sortida per tal que les famílies que porten els fills a escola en cotxe puguin parar bé sense interrompre el trànsit i acomiadar els menuts a peu de vorera des del vehicle. Aquesta places estan combinades amb zona blava o càrrega i descàrrega de mercaderies segons les zones. Durant les dues primeres setmanes de curs i haurà el suport de la policia municipal.

Totes les intervencions s’han acordat i consensuat amb les direccions i les AMPA dels centres educatius. Així mateix, també se n’han repartit fullets i s’han fet xerrades explicatives als centres que ho han sol·licitat.

 

         (consulteu plànol Escola Pia)                           (consulteu plànol Escola del Carme)                         (consulteu plànol Escola Sagrada Família)

  escolapia plànol adjunt                 escolacarme plànol adjunt                        sagradafamilia plànol adjunt

 

ImprimeixCorreu-e

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 0829, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Contacta