PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

 

 

Benvolgudes i Benvolguts,

La situació actual  ha condicionat les dinàmiques de planificació que acostumem a aplicar, no obstant, no volem deixar passar l’oportunitat de compartir la campanya “Ventilem els armaris, Sabadell amb els drets de lesbianes, gais, trans*, bisexuals i intersexuals”, conscients que anem justes de temps. Com ja sabeu, aquesta campanya es realitza en commemoració del 17 de maig  Dia internacional contra l’lgtbifòbia i 28 de juny Dia internacional de l’orgull lgtbi,  on  es recullen  diverses accions organitzades per diferents entitats/associacions/establiments de la ciutat, que de manera individual i/o col·lectiva, volen contribuir  a la promoció d’una ciutat més inclusiva amb la diversitat sexual, afectiva i de gènere.

L’objectiu  d’aquesta campanya, és conscienciar sobre la vulneració i la discriminació que viu el col·lectiu LGTBI com també promoure el respecte a la lliure expressió sexual i de gènere en tots els àmbits. Enguany, amb un format adaptat a la situació actual, desitgem oferir a la ciutadania un ventall d’accions on tothom pugui participar-hi i en aquest sentit, des de la comissió de treball de la Taula de Gènere, feminismes i LGTBI, s’ha posat l’accent en fer un programa i accions per posar en valor el teixit associatiu i el talent de la nostra ciutat.

Si des de les vostres entitats/associacions/establiments esteu interessades en formar part del programa unitari realitzant alguna proposta d'activitat, cal que ens feu arribar la fitxa adjunta, omplerta amb la informació necessària.  Termini de presentació fins el 22 DE MAIG. En la mateixa fitxa trobareu les indicacions de com ens la podeu fer arribar.

Les activitats del programa Ventilem els armaris s'han de realitzar dins del següent període: del 17 de maig al 28 de juny de 2020; però si hi ha qualsevol activitat fora d'aquest termini, també serà molt ben rebuda, ja que la situació actual limita molt les accions que es poden fer ara mateix, però potser sí més endavant.

Aprofitem l’avinentesa, per convidar-vos a seguir el nostre compte de Twitter @sbdgenere, així podeu estar informats/des de totes les novetats, així com de les primeres accions de la campanya que començaran el proper diumenge 17 de maig.  

Per qualsevol aclariment i/o dubte, estem a la vostra disposició.

 
 

FITXA D'ACTIVITATS PEL PROGRAMA UNITARI DEL 17 DE MAIG-DIA INTERNACIONAL CONTRA L’HOMOFÒBIA I 28 DE JUNY-DIA DE L’ORGULL LGTBI DE 2020:

Escriviu les dades tal com voleu que surtin al programa d’activitats

NOM DE L’ENTITAT QUE LLIURA LA INFORMACIÓ 

PERSONA DE CONTACTE DE L’ENTITAT (Nom, cognoms, telèfon i/o correu electrònic)

DADES DE L’ACTIVITAT

TÍTOL

BREU DESCRIPCIÓ (de què tracta, a càrrec de qui, a qui va dirigida, plataforma online, etc.)

TIPUS (Conferència, taller, exposició, curs, cinema, teatre, visita guiada, ball, concurs, etc.)

DATA d’inici:     DATA final:         HORA:

LLOC:                 PREU:

ORGANITZACIÓ:

COL·LABORACIÓ:

OBSERVACIONS (Informació complementària, període d’inscripció, pagament, etc)

CRITERIS GENERALS

En la mesura de les possibilitats, les activitats proposades han tenir en compte aquests criteris :

     Temàtiques relacionades amb la diversitat sexual, afectiva i de gènere.

     Període de realització del 17 de maig al 28 de juny de 2020

image

NOTA: Lliureu aquest formulari (un per cada activitat) a genere@ajsabadell.cat, abans del 22 de maig, perquè puguin ser incloses al programa unitari. Per qualsevol aclariment podeu contactar amb Feminismes i LGTBI, al telèfon 93 724 61 68 o a genere@ajsabadell.cat


Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura       Instagram Sabadell Cultura       Twitter Sabadell Cultura

 

 

Publicacions cultura