PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES


 bims
 
Els museus tancats per la Covid-19 fins a nou avis. A partir de dimecres 3 de juny, l'Arxiu Històric va reprendre les consultes presencials amb cita prèvia. A partir del 5 de juny, es reobren les Biblioteques Municipals de Sabadell. Es farà per fases i de manera esglaonada, amb horaris i serveis reduïts. 
 
 
 Important 
⁣- És necessari demanar cita prèvia per venir a la biblioteca a fer préstec i recollir reserves.⁣
- Per retornar llibres no cal cita prèvia.⁣
⁣CITA PRÈVIA bit.ly/oberturabims⁣
⁣També teniu l’enllaç al perfil 👆⁣⁣
Us esperem, gràcies per esperar-nos! 
 
 
 
Des del 13 de març, els Museus de Sabadell estan tancats com a mesura de contenció i per protegir la ciutadania del COVID-19.
Tot i així han continuat oferint els seus serveis de forma virtual en la mesura del possible.
L'obertura de tots aquests equipaments està condicionada a garantir la prestació dels serveis de manera segura per a la ciutadania i per a les persones que hi treballen, al més aviat possible, d’acord amb els criteris establerts per les autoritats sanitàries. Mentre duri la fase 0 i 0.5 de les desescalada, les biblioteques i els museus municipals estaran tancats.
Estem treballant tots els protocols necessaris per poder restablir els serveis de manera gradual. Durant les properes setmanes s'iniciaran la preparació de les instal·lacions dels equipaments i l'adaptació dels serveis.
Recordeu que podeu gaudir de l’oferta d’una programació en línia a través dels nostres canals digitals i xarxes socials.

 

Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura       Instagram Sabadell Cultura       Twitter Sabadell Cultura

 

 

Publicacions cultura