PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

# DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS 18 DE MAIG

 

Per novè any consecutiu els Museus de Sabadell ens unim a la celebració del Dia Internacional dels Museus —un esdeveniment que se celebra cada 18 de maig des de l'any 1977 a tot el món, a iniciativa del Consell Internacional de Museus. L'actual pandèmia de COVID-19, que obliga a mantenir els espais culturals tancats, ha dut les entitats participants a postposar al mes de novembre la proposta inicial prevista al carrer i a celebrar-lo ara amb una activitat a través d'Internet.

Des del dimarts 12 i fins a les 12 h del dia 18 de maig, tothom podrà participar en el Quizz DIM #Sabadell, un concurs de preguntes i respostes, a través de la plataforma en línia Kahoot, sobre els diferents museus i espais sabadellencs que hi participem —Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell, Museu d'Història de Sabadell, Museu d'Art de Sabadell i Museu de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont—, amb preguntes sobre la ubicació dels espais, les nostres exposicions i les activitats que organitzem. Enguany també se suma a la iniciativa el Museu de la Vida al Camp, a la Masia de Can Deu (Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell).

A més, com cada any, cadascuna de les entitats ha escollit la seva Joia del Museu: una peça singular de la seva col·lecció. En aquesta edició, les joies no s'exhibiran físicament als museus, sinó que es podran descobrir a través del Quizz DIM #Sabadell, les xarxes socials i aquesta mateixa web:

 

MUSEUS 

 

Aquest any, el celebrem des de casa, però continua viu! El seguim celebrant d'una altra manera!

DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

 

Podeu visitar el web del Dia i Nit dels Museus de Sabadell aquí!

 

 

 


Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura       Instagram Sabadell Cultura       Twitter Sabadell Cultura

Publicacions cultura