PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES


 Sant Jordi llibre i roses
 
 
 

L’Ajuntament de Sabadell dona per finalitzada la programació de la temporada hivern-primavera. La situació d’incertesa que es viu actualment i la impossibilitat d’una concreció per donar una data d’obertura dels teatres municipals han estat els elements clau per prendre aquesta decisió.

Ara la Regidoria de Cultura està treballant per tornar a programar la majoria d’espectacles que no es podran fer aquesta temporada i situar-los a la graella de programació  2020-2021.

A més, s’està parlant amb les entitats que programen als teatres i amb les companyies amb les quals hi havia compromisos aquesta temporada, per tal que l’afectació al sector sigui la menor possible.

D’altra banda, l’Ajuntament també està treballant per organitzar el retorn de diners de les entrades adquirides pels compradors. Tan aviat com sigui possible, s’informarà per correu electrònic  i per les xarxes.

Finalment, les entitats organitzadores de les festes majors dels barris han suspès les festes, que es reprendran normalment en la propera edició.

Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura       Instagram Sabadell Cultura       Twitter Sabadell Cultura

 

 

Publicacions cultura